Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhabalar ben Emre, Golf Mk8.5 1.5 TSI 116 PS aracımla aranıza Konya'dan katıldım. Uzun süredir siteden değerli arkadaşların bilgilerinden ve yorumlarından okumalar yapıyorum. Yine sizlerin bilgilerinden yararlanmak için bir kaç soru soracaktım. Öncelikle selam vermek istedim.

Herkese kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim.
Hoşgeldin arabadaş😁

Merhaba,
Geçen hafta 2016 Golf 1.2TSI BMT manuel ile aranıza katıldım. Ankara' da oturuyorum.
Herkese selamlar.

Merhabalar, ben Ömer Can 2013 Golf ile aranıza katıldım. İstanbul’da yaşıyorum ve otomobillerle uğraşmak hobimdir.

Merhabalar Skoda Octavia 2014 1.6 TDİ DSG aracım var Eskişehir de oturuyorum hem bilgi almak hem yardımlaşmak için aranıza katıldım.

Merhaba,
Geçen hafta 2016 Golf 1.2TSI BMT manuel ile aranıza katıldım. Ankara' da oturuyorum.
Herkese selamlar.
Merhabalar, ben Ömer Can 2013 Golf ile aranıza katıldım. İstanbul’da yaşıyorum ve otomobillerle uğraşmak hobimdir.
Merhabalar Skoda Octavia 2014 1.6 TDİ DSG aracım var Eskişehir de oturuyorum hem bilgi almak hem yardımlaşmak için aranıza katıldım.
Merhabalar adım görkem 26 yaşındayım 2016 golf 1.4tsi kullanıcısıyım İzmir’de yaşıyorum aranıza katılmaktan mutluluk duydum ☺️

Hoş geldiniz aramıza arkadaşlar…

Geri