Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Herkese merhaba yeni gelmedim ama buraya hiç yazmadım :)
Yasin ben İstanbul'dayım. Golf 2015 Tungsten gri aracım var.
Comfortline paket olması nedeniyle bazı özellikler yoktu park sensörü, otomatik kararan dikiz aynası, far sensörü, yağmur sensörü ve orjinal görünüm multimedia taktırdım. Severek kullanıyorum. Maşallahınızı alırım. :)

AI ile yapıldı :D
AI ile yapıldı. :D

Herkese merhaba yeni gelmedim ama buraya hiç yazmadım :)
Yasin ben İstanbul'dayım. Golf 2015 Tungsten gri aracım var.
Comfortline paket olması nedeniyle bazı özellikler yoktu park sensörü, otomatik kararan dikiz aynası, far sensörü, yağmur sensörü ve orjinal görünüm multimedia taktırdım. Severek kullanıyorum. Maşallahınızı alırım. :)

AI ile yapıldı :D
AI ile yapıldı. :D

🧿 çok şık olmuş🙃

Merhabalar aranıza Istanbul’dan katılıyorum.
2014 yılından beri Golf 7 GTI aracım var kendisi benim göz bebeğim😀

Alırım Maşallahınızı

Hoşgeldin aramıza bir başlık altında aracını tanımak isteriz aslında GTİ sahibi herhalde aktif birisi yok aramızda sana bol bol 🧿 verelim…

Selamlar, Ben Ömer. 28 yaşındayım. 1 sene önce İstanbul dan Makedonya Üsküp e taşındım. İlk araba mı burada alma şansım oldu, artık çoğu Türk genci için Türkiye de araba almak hayal oldu. Bize de böyle nasip oldu. Aracım 2014 Golf 7 2.0 GTD, hakkında çok bilgi bulamadığım bir araç almış bulundum. Bilgilerinizden faydalanmak, destek almak ve vermek için aranıza katıldım. Teşekkürler, İyi forumlar.

Arkadaşlar merhaba ismim oktay yaş 30 izmirden katılıyorum. Aracım 2016 1.4 125 golf highline. Alalı 6-7 ay oldu yaptığımız işten ve 2. bir aracım olduğundan çok binemesekte forumu takip ediyorum. Bilgilerinden faydalanıyorum. Herkese hayırlı günler dilerim.

Arkadaşlar merhaba ismim oktay yaş 30 izmirden katılıyorum. Aracım 2016 1.4 125 golf highline. Alalı 6-7 ay oldu yaptığımız işten ve 2. bir aracım olduğundan çok binemesekte forumu takip ediyorum. Bilgilerinden faydalanıyorum. Herkese hayırlı günler dilerim.
Hoşgeldin

Merhabalar. İsmim Onur, 30 yaşındayım. Ankara’da ikamet ediyorum. 2025 model Golf Life paket sahibiyim.

İzmir’den selamlar. 2024 Golf Life ile tekrar (1997-2007 arası Polo Sportline:kullandım) aranızdayım.
Merhabalar. İsmim Onur, 30 yaşındayım. Ankara’da ikamet ediyorum. 2025 model Golf Life paket sahibiyim.
İzmir’den selamlar. 2024 Golf Life ile tekrar (1997-2007 arası Polo Sportline:kullandım) aranızdayım.
Hosgeldiniz doğru adrestesiniz

Merhabalar adım Taylan 37 yaşında Zonguldaktan katılıyorum. 2013 comfort paket 1.4 tsi aldım iki hafta önce.Bi takım geliştirmeler yapmak niyetindeyim

Geri