Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Aramıza hoş geldin…
Boş zamanlarında ‘umarım oluyordur’ güzel vakit geçireceksin…

Merhaba hoşgeldiniz…

Merhaba hoşgeldiniz çift makina süper…
Mk6 kasa benim en sevdiğim aracımdı özlüyorum…

Erdal hocam hoş geldin kendimden yaşça büyük abilerimizi forumda görmek heyacanıma heyecan katıyor…
Keyifli forumlar dilerim…
Teşekkür ediyorum Metin hocam keyifli vakit geçiriyorum buralarda

Arkadaşlar merhaba, İbrahim ben aranıza katılmaktan onur duyuyorum.
Golf7 1.6 TDI aracım var. Site çok güzel uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bu güne kısmetmiş.

iyi günler diliyorum.

Selamlar herkese. Adım Uğur. Yaş 35. Aranıza katılalı biraz oldu. Sadece keşfediyordum. 1 ay önce Golf sahibi oldum. 2007 1.6 FSI ile katılıyorum. Adana'da yaşıyorum. Saygılar.

Selamun Aleyküm , hayırlı forumlar.
Kocaeli/İzmit Ahmet ben yaş 36
2013 model 1.4 tsi golf 7 highline donanım araç ile buradayım. 2018 yılında vw polo aracım ile çok ciddi bir trafik kazası geçirmiştim 8 sene sonra tekrar vw araca sahip olmak nasip oldu. Forumdaki konuları titizlikle okuyup aracım hakkında daha detaylı bilgiye sahip oluyorum. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim…

Selamun Aleyküm , hayırlı forumlar.
Kocaeli/İzmit Ahmet ben yaş 36
2013 model 1.4 tsi golf 7 highline donanım araç ile buradayım. 2018 yılında vw polo aracım ile çok ciddi bir trafik kazası geçirmiştim 8 sene sonra tekrar vw araca sahip olmak nasip oldu. Forumdaki konuları titizlikle okuyup aracım hakkında daha detaylı bilgiye sahip oluyorum. Herkese kazasız
Hosgeldın

Merhaba arkadaşlar ben Samet yaşım 25, İstanbul'dan aranıza katılıyorum. 1 ay önce 2022 model Golf 8 impression aracına sahip oldum. Biraz araştırmam sonucunda bu siteyi keşfettim ve takip ediyorum. Bilgi alışverişlerine açığım. Saygılar sevgiler...

Geri