HoşgeldinMerhaba arkadaşlar, ismim Ömer 22 yaşındayım 2015 Golf 7 1.2tsi midline plus araca sahibim, çanakkale’de yaşıyorum herkese iyi forumlar
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar, ismim Ömer 22 yaşındayım 2015 Golf 7 1.2tsi midline plus araca sahibim, çanakkale’de yaşıyorum herkese iyi forumlar
Merhaba arkadaşlar, ismim Ömer 22 yaşındayım 2015 Golf 7 1.2tsi midline plus araca sahibim, çanakkale’de yaşıyorum herkese iyi forumlar
hayırlı olsun güle güle kullanın keyifli sürüşlerMerhaba arkadaslar ben de gecen ay 2021 golf 8 impression paket aldiktan sonra araniza katildim aslinda bu ikinci golfum 2016 1.6 tdi midline plustan gecis yaptim istanbuldayim mali musavirim
Cok sagolun en guzelleri sizlerin olsunhayırlı olsun güle güle kullanın keyifli sürüşler
GOLF 8 ile aranıza yeni katıldım ANKARA da ikamet ediyorm ismim FERHAT YAŞ 40 selamlar
Merhaba arkadaslar ben de gecen ay 2021 golf 8 impression paket aldiktan sonra araniza katildim aslinda bu ikinci golfum 2016 1.6 tdi midline plustan gecis yaptim istanbuldayim mali musavirim
Hosbulduk tesekkurlerHoş geldin…
hoşbulduk tşklerHoşgeldin…
21 yaşındayım adım mehmet bir golf almayı hedefliyorum Diyarbakırdayım hepinize merhabalar ve iyi forumlar
hoşbulduk teşşekkür ederimHoşgeldin genç adam