Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Şimdilik aracımdan memnunum, ancak ileride neden olmasın? :)

Tahmininiz maalesef yanlış, CBF 600 Sahibiyim.
Benim hayalim racing olduğu için sadece oraya odaklandım.

İlerde Kawasaki 600 Luk düşünüyorum. 1000 lik alırsam kendime hakim olamam, basar basar en sonunda ölürüm muhtemelen . Ama parça sıkıntısı düşündürüyor.

Neyse hoşgeldiniz tekrar

Bir yerden sonra hangi parçayı nerede bulacağınızı, hangi parçanın hangi motorun parçasıyla aynı olduğunu çözüyorsunuz zaten :) Ben racing makinayı bir türlü sevemedim nedense.

Teşekkürler, hoşbuldum.

Merhabalar,

Adım Samet 39 Yaşındayım, COV Havalimanında Çalışmaktayım.
2020 Golf 1.5 TSI Highline Aracım ile Adana'dan Aranıza Katıldım.
16 Mayısta Aracımı Aldım 28 Mayısta Foruma Kayıt Oldum. (Daha Yeniyim :) )
Forumda Açılan Konular ve Yapılan Bilgi Paylaşımları Çok Kıymetli.
Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim.

Merhabalar,

Merhaba Serhan ben, 40 yaşındayım İstanbul da İnşaat mühendisiyim, Hoşbuldum sayın Golf tutkunları ;)
Hosgeldiniz doğru adres

Merhaba arkadaşlar ismim Cihat, 32 yaşındayım Ankarada yaşıyorum.
2016 Model Golf 1.2 TSİ sahibiyim. Forumdaki bilgiler gerçekten çok işime yarıyor.
Bu bilgileri bizimle paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim.

2016 Model Golf 1.2 TSİ sahibiyim. Forumdaki bilgiler gerçekten çok işime yarıyor.
Hoşgeldin hemşerim

Merhabalar ben Mahmut Kurşun 20 Mayısta kayıt olmuştum ama yazma fırsatım olmadı. 35 yaşımdayım Adana'da yaşıyorum Özel bir firmada Veri Analistiyim. 2016 model Golf 1.6 tdi ile yol arkadaşlığım bulunmakta. Öncelikle forumdaki tecrübeleriniz ve nokta atışı çözümler için çok teşekkür ederim herkesin eline ve emeğine sağlık. Böyle bir platform iyi ki kurulmuş.

Merhabalar, ismim Eren, 32 yaşındayım. İstanbul/Tuzla'dan aranıza katılıyorum. Yakın zamanda 2015 1.2TSİ Comfortline sahibi oldum. Gerek aracı almadan önce, gerekse aldıktan sonra forumdaki bilgilerden fazlasıyla faydalandım, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bir de yakın lokasyonda gizli özellikler konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mıdır ?

Merhaba herkese, ismim Baran. Çanakkale'de yaşıyorum. Fotoğrafçılık ve bilgisayarcılık yapıyorum. Hayatım golf'lerle geçti. Golf 1,2,3,4,6,7. Şu an 2013 Golf 7 Highline sahibiyim. Ayrıyaten 600'lük bir motosiklet sahibiyim.

Hoş geldin…
Tüm seri golflere sahip olmak ayrıcalıklı olması gerek…

1-2-3-4 en zevkli gelen hangisiydi…

Merhabalar,

Hoşgeldin…

Merhaba Serhan ben, 40 yaşındayım İstanbul da İnşaat mühendisiyim, Hoşbuldum sayın Golf tutkunları ;)

Hoşgeldin…

Hoşgeldin…

Merhabalar ben Mahmut Kurşun 20 Mayısta kayıt olmuştum ama yazma fırsatım olmadı. 35 yaşımdayım Adana'da yaşıyorum Özel bir firmada Veri Analistiyim. 2016 model Golf 1.6 tdi ile yol arkadaşlığım bulunmakta. Öncelikle forumdaki tecrübeleriniz ve nokta atışı çözümler için çok teşekkür ederim herkesin eline ve emeğine sağlık. Böyle bir platform iyi ki kurulmuş.

Hoşgeldin…

Merhabalar, ismim Eren, 32 yaşındayım. İstanbul/Tuzla'dan aranıza katılıyorum. Yakın zamanda 2015 1.2TSİ Comfortline sahibi oldum. Gerek aracı almadan önce, gerekse aldıktan sonra forumdaki bilgilerden fazlasıyla faydalandım, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bir de yakın lokasyonda gizli özellikler konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mıdır ?

Hoşgeldin…

Selamlar Barış ben. 27 yaşındayım. Kırşehirde yaşıyorum. 2013 Golf 7 1.6 TDi Highline Manuel sahibiyim. Evliyim henüz çocuk yok, olursa Passata geçeriz gibi :) Meslek olarak Kırşehirde yazılım ve robotik odaklı bir kişisel gelişim kursunun kurucusuyum.

Selamlar Barış ben. 27 yaşındayım. Kırşehirde yaşıyorum. 2013 Golf 7 1.6 TDi Highline Manuel sahibiyim. Evliyim henüz çocuk yok, olursa Passata geçeriz gibi :) Meslek olarak Kırşehirde yazılım ve robotik odaklı bir kişisel gelişim kursunun kurucusuyum.

Hoş geldin aramıza…

Merhaba adım Övül . Golf 1.0 etsi sahibiyim Ankaradayım .Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Merhaba adım Övül . Golf 1.0 etsi sahibiyim Ankaradayım .Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hosgeldınız doğru adres

Geri