Merhaba adım Övül . Golf 1.0 etsi sahibiyim Ankaradayım .Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hoşgeldin…
Merhaba adım Övül . Golf 1.0 etsi sahibiyim Ankaradayım .Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Merhaba arkadaşlar ismim Burak, 30 yaşındayım İstanbul’da ikamet ediyorum.
2024 Model Golf 1.5 etsi kullanıyorum. Forumdaki bilgilerden epey yararlanıyorum. Herkese sağlıklı günler dilerim.
HoşgeldinMerhaba arkadaşlar ismim Burak, 30 yaşındayım İstanbul’da ikamet ediyorum.
2024 Model Golf 1.5 etsi kullanıyorum. Forumdaki bilgilerden epey yararlanıyorum. Herkese sağlıklı günler dilerim.
Bpaşa hocam sizin neresiAramıza hoş geldin…
İstanbul’un neresinden…
Bpaşa hocam sizin neresi
Bende Kağıthane hoşgeldin kardeşimMerhaba arkadaşlar ismim Burak, 30 yaşındayım İstanbul’da ikamet ediyorum.
Merhaba nusrer günay ben izmirden aranıza katıldım herşey gönlünüzce olsun saygılarımla.Değerli Golf tutkunu Dostlarımız;
Burada kendimizi tanıtmak başkalarını da tanımak mümkündür.
Belli bir formatı yok. Hayal gücünüze ve keyfinize kalmış.
Merhaba nusrer günay ben izmirden aranıza katıldım herşey gönlünüzce olsun saygılarımla.![]()
Merhabalar ismim Alican, İstanbul'dan dizel Golf 7 ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Herkese iyi sürüşler iyi forumlar dilerim.