Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Merhabalar, ismim Ahmet Hakan. 26 yaşındayım, 2015 model Golf 1.2 TSI Midline Plus aracımla aranıza katıldım. Aracın herhangi bir servis kaydı yoktu, 64 bin kilometredeydi, aldığım gibi servise götürdüm bakımlarını yaptırmak için. Triger değişimli 10. yıl bakımı için şuan serviste işlem görüyor. Hepinize tekrardan merhabalar.

Sa, Merhabalar ben Fatih Erdoğan 35 yaşındayım Ankarada yaşıyorum yazılımcıyım. İlk defa araç sahibi oldum :) Aracım Golf 7 1.2 TSI 2014 model Comfortline. Herkese güzel keyifli forumlar dilerim.

Merhabalar, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş-Sarıyer bölgesinden Emre namlı biriyim. Mk8 Golf R gururlu sahibiyim. Aslında o benim sahibim. Ne masraf istese kıyamıyorum şımartıyorum, bi yanına birşey olacak diye ödüm kopuyor. Şu 'Hadiya' için de kusura bakmayın, kimseye 'Hadi ya' falan demem, bence siz de demeyin. Hayatım Volkswagenlerde geçti, bu ikinci Golf. Sizlerden çokça bilgi edinmeyi umuyorum, paylaşabileceğim bilgiler ise eminim birçoğunuza göre sınırlı kalır. Herkese iyi sohbetler.

Merhabalar,
ismim Ömer, 24 yaşındayım. 2015 model golf ile aranıza katılıyorum. İlk aracım olduğu için eklemeyi düşündüğüm birçok özellik var. Özellikle retrofit başlıklarını takipteyim🙂

Merhabalar,
ismim Ömer, 24 yaşındayım. 2015 model golf ile aranıza katılıyorum. İlk aracım olduğu için eklemeyi düşündüğüm birçok özellik var. Özellikle retrofit başlıklarını takipteyim🙂
merhabalar ismim emre 27 yaşındayım doğma büyüme istanbuldayım 2014 model golf 7 1.6 tdi aracım ile katılıyorum aranıza
Hosgeldiniz

Merhabalar, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş-Sarıyer bölgesinden Emre namlı biriyim. Mk8 Golf R gururlu sahibiyim. Aslında o benim sahibim. Ne masraf istese kıyamıyorum şımartıyorum, bi yanına birşey olacak diye ödüm kopuyor. Şu 'Hadiya' için de kusura bakmayın, kimseye 'Hadi ya' falan demem, bence siz de demeyin. Hayatım Volkswagenlerde geçti, bu ikinci Golf. Sizlerden çokça bilgi edinmeyi umuyorum, paylaşabileceğim bilgiler ise eminim birçoğunuza göre sınırlı kalır. Herkese iyi sohbetler.

2016 yılından beri bu forumdayım ilk kez bu kadar kendini öven bir üye ile tanışmış oldum hoş geldin aramıza…
Bu forumda R sahibi bir kaç arkadaş vardı sattı yada devam ediyor bilmiyorum kimse namlı birisiyim demedi sizin bu namınız nedir neden kaynaklıdır @İlker34 Mk8 R sahibi idi sürekli tanışıyormusunuz…
Paylaşabileceğiniz bilgiler nelerdir neden bize sınırlı kalsın !

merhabalar ismim emre 27 yaşındayım doğma büyüme istanbuldayım 2014 model golf 7 1.6 tdi aracım ile katılıyorum aranıza

Merhabalar,

Sa, Merhabalar ben Fatih Erdoğan 35 yaşındayım Ankarada yaşıyorum yazılımcıyım. İlk defa araç sahibi oldum :) Aracım Golf 7 1.2 TSI 2014 model Comfortline. Herkese güzel keyifli forumlar dilerim.

Merhabalar, ismim Ahmet Hakan. 26 yaşındayım, 2015 model Golf 1.2 TSI Midline Plus aracımla aranıza katıldım. Aracın herhangi bir servis kaydı yoktu, 64 bin kilometredeydi, aldığım gibi servise götürdüm bakımlarını yaptırmak için. Triger değişimli 10. yıl bakımı için şuan serviste işlem görüyor. Hepinize tekrardan merhabalar.

Merhabalar ismim Aziz istanbul da yaşıyorum 33 yaşındayım. Vag grubu kullanıcısıyım uzun yıllardır. Vw tiguan , golf Seat Leon Fr. Şuanda da 2022 tiguan ve 2015 golf üm var.

Merhabalar ismim Fatih 24 yaşındayım Ankarada yaşıyorum 2021 Golf Life 1.0 etsi sahibiyim. Daha önce 2 yıl 2021 Polo 1.0 tsi kullandım.

Hoş geldiniz arkadaşlar…

Selamlar ismim mert 38 yaşındayım 2021 model golf 8 life ilk sahibiyim.

Merhabalar herkese,
ismim Salih, 41 yaşındayım. Sakarya Sapanca'da öğretmenim. Golf 7 2015 ile aranıza katılıyorum. Daha önce polo, passat, jetta kulllandım, Şuan 2018 ateca kullanıyorum. Wolkswagen benim için vazgeçilmez. Tabi bunda Sakarya'dan Beşir hocamın katkısı çok fazla @jetbro_vag. burdan selam olsun.
Herkese keyifli forumlar dilerim, Sapanca'ya yolu düşen olursa beklerim, Selamlar.

Adım ozan yaş 23
2017 model GOLF 7.5 1.4 TSİ sahibiyim ilk defa GOLF kullanıyorum. İstanbul beylikdüzünde Muhasebecilik ve hukuk danışmanlığı yapıyorum.

Merhabalar, Golf'üm olmasa da kardeişi sayılan 2019 A3 ile aranızda yer alıyorum. Benzer altyapı olması sebebiyle çoğu zaman aradığım her şeyde yol beni bu foruma çıkarttığı için kayıt olmak istedim.

İsmim Okan, Kayseri'de avukatlık yapmaktayım. 13 yıllık 9N kasa Polo sonrasında A3 8V'ye geçiş yaptım.

Herkese merhabalar :)

Hoş geldiniz arkadaşlar…

Merhaba herkese, ismim Baran. Çanakkale'de yaşıyorum. Fotoğrafçılık ve bilgisayarcılık yapıyorum. Hayatım golf'lerle geçti. Golf 1,2,3,4,6,7. Şu an 2013 Golf 7 Highline sahibiyim. Ayrıyaten 600'lük bir motosiklet sahibiyim.

Merhaba herkese, ismim Baran. Çanakkale'de yaşıyorum. Fotoğrafçılık ve bilgisayarcılık yapıyorum. Hayatım golf'lerle geçti. Golf 1,2,3,4,6,7. Şu an 2013 Golf 7 Highline sahibiyim. Ayrıyaten 600'lük bir motosiklet sahibiyim.
Hoşgeldiniz, sıra 8'e gelmiş gibi :D

Motorunuz nedir Tahmini R6 ya da cbr600 dür herhalde

Geri