hayırlı işler
Fiyat nedir ve sadece nakit ödeme mi
Sagolun
Evet sadece nakit ödeme hocam
Airbagsiz kapak dahil 20.000
Orjinal airbagli istenirse 25.000
hayırlı işler
Fiyat nedir ve sadece nakit ödeme mi
nedir fiyatlar şuanCarbon r line var hocam
nedir fiyatlar şuan
Merhaba ben aracıma acc taktırdım. Eski CNL tuş takımı var sağ ve sol işinize yararsa göndereyim size.MERHABA;
Aynı tuş takımı direksiyondan arıyorum nerden bulabilirim acaba
Merhaba duruyor mu?Merhaba ben aracıma acc taktırdım. Eski CNL tuş takımı var sağ ve sol işinize yararsa göndereyim size.
Merhaba, yok forumdan bir arkadaşa lazım oldu. Ona gönderdim geçen yıl.Merhaba duruyor mu?
Bende cnl r line tuş var 05316360262Merhaba duruyor mu?
Sonradan takılan R-line yada GTİ direkdiyonlar size extra bir donanım kazandırmıyor,yada var olan bir donanımı kaybettirmiyor.Eski direksiyonız varken neye sahipseniz o devam ediyor,ama bir şartla,oda doğru tuş takımı konfigurasyonu!şimdi benim araç 2014 comfortline ama sürüş konfor paket olduğundan hız sabitleme var
r line direksiyonda
Hız sabitlemeyi çalıştırmak için
Sadece tuşlar değiştirsek hız sabitleme kullanılır mı
Hocam acc biraz pahalı bir retrofit olduğu için yaptırmayı düşünmüyorumSonradan takılan R-line yada GTİ direkdiyonlar size extra bir donanım kazandırmıyor,yada var olan bir donanımı kaybettirmiyor.Eski direksiyonız varken neye sahipseniz o devam ediyor,ama bir şartla,oda doğru tuş takımı konfigurasyonu!
Yani sizin eski tuş takımınız cruse kontrol tuşluydu,yine cruse control tuşlu takarsanız özelliği kullanmaya devam edersiniz,ama mesela Adaptif Crouse Control yani ACC'li tuş taktıınız ama ACC donanımı yok aracınızda ozaman Cruse Control'da çalışmaz!
Kısaca,eski tuş takımının içeriği neyse yeni tuş takımın içeriği o olmalı!
Ama şöyle birşeyde varki o bu konun açılmasına sebep olmuştu,aracınızda ACC yok ama ileride yaptırmayı düşünüyorsunuz,ozaman ACC'li tuş almanızı tavsiye ederim,zira daha sonra sadece ACC destekli tuş bulmak zor oluyor.Yani bir süre Cruse Control özelliğini kullanmazsınız ACC donanımı ekleyene kadar.
Ben hata yaptım ACC destekli almadım cruse controlu kullanmaya devam edebilmek için,birkaç ay sonra ACC taktırınca tuş takımına bir dünya para verdim.
Evet değiştirdim fakat değiyirmedende olabiliyordu,ACC destekli 2 tip tuş takımı var,yeni ve eski tip.Eski tipi kullansaydım Gateway değişimi gerekmiyordu,ama yeni tipi taktırdığım için gateway değişimi gerekti.Hocam acc biraz pahalı bir retrofit olduğu için yaptırmayı düşünmüyorum
Ama madem taktırdınız onun için gateway değiştirdiniz mi
hocam sizin ikinci el direksiyonun acc yeni tip değil miydi bunda cnl yazıyor tuş takımı mı değişti yoksa bu farklı direksiyon mu?@Turhan ustad hatirlatsaydin acc tusa bir dunya para vermezdin üzüldüm
@talhayarici hocam benim aractan cikan r line direksiyonu istedi aracin yili ve paketinden dolayi uymayacagini soyledim ( hiz sabitleyici calismayacagini )
Cnl mode tusu gerek direk calismasi icin yada gateway + online islem gerekiyor pahali bir cozum oluyor
3Q lu high gateway olan araclara uyar bendeki hiz sabitleyicili direksiyon