hocam skoda aykanda degil ama iyi bir servis-hasar danismani problemleri cozuyorHayırlı olsun . Ben de aykan kayseriye telefon da sordum olmaz demişlerdi . Benim araç skoda acaba ondan olabilir mi ? yada yüz yüze mi olması gerek
hocam skoda aykanda degil ama iyi bir servis-hasar danismani problemleri cozuyorHayırlı olsun . Ben de aykan kayseriye telefon da sordum olmaz demişlerdi . Benim araç skoda acaba ondan olabilir mi ? yada yüz yüze mi olması gerek
Hocam şerit takipli cam mı taktırcaksınız? Servis istediğiniz konuda yardımcı olmaz.Denizlide ben araç içi kameranızı istediğiniz şekilde ve şerit takip kamerası montajı yapabilirim.Aracımın ön camında araç içi kamera mevcut. Normalde enerjiyi çakmaklıktan alıyorum. Ama enerjiyi sigortadan almak için gerekli kablo ve aparatları yakın zamanda temin ettim ve aylardır torpidoda saklıyorum. Enerji kablosunu, Sigortaya taşımam için gözlük saklama/aydınlatma düğmelerinin olduğu bölgeyi açıp altından geçirmem gerekiyor. Bu işlemi sağı solu delmeden yapmak mümkün mü ? Haftaya cumartesi servise gidiyorum rutin yıllık bakım için, sanmıyorum ama belki yardımcı olurlar diye umut ediyorum![]()
o zaman sirayla gecmis olsun ve hayirli olsun hocamÖn cam çatladı eski nesil cam ve kameraya elveda yeni nesil kamera ve cama merhaba tabi sırayla ve zamanla
+ Bide en son acc olmazsa olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 59045