Amerikan Park çalışmadı


ozkan_ka

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2022
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
İsim
Özkan
Araç
Tiguan
Arkadaşlar merhaba,
Özkan ben Balıkesirde yaşıyorum. Aracım vw tiguan 2018 (highline). İnternette vag ile gizli özellikler konularını araştırırken bu forum çıktı karşıma. Gördümkü bu konuda çok bilgili arkadaşlar var aranızda.Sizden yardımcı olmanızı rica edeceğim mümkünse. Şöyle ki; aracımda amerikan park kodlaması yapmak istedim fakat kodlamayı eksiksiz ve hatasız yapmama rağmen amerikan parklar çalışmadı.Neden olarak araçta led farlar (led şerit sinyaller) mevcut olduğu için amerikan park olmaz deniyor. Oysaki araçtaki farlarda gündüz ledleri ve led sinyaller ayrı ayrı yanıyor. Bu tip farlarda amerikan kodlama olmadığı doğru mudur yada ben mi biryerlerde yanlış yaptım bilemedim. Hatta Golf 7,5 highline araçlarda da amerikan parkın kodlama ile yapılamadığını öğrendim. Eğer öyleyse tek çözüm park modülü kullanmak mıdır? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşım varsa ve dönüş yaparsa çok memnun olurum. Herkese sağlıklı günler dilerim.
 

Ekli dosyalar

  • foto.JPG
    foto.JPG
    103.6 KB · Görüntüleme: 23
Yukarıdaki ekli resimdeki "amerikan park" olarak varsaydığınız muhtemelen 4'lü flaşör açıkken çekilmiş. Çünkü ayna ledleri de yanıyor.

Sinyalleri nokta nokta led olan araçlarda sinyal lambalarının devamlı yanması bozukmuş hissi veriyor bana göre.

Gündüz sürüş lambası olmayan araçlarda fark edilebilir belki ancak gündüz sürüş lambası olan araçlarda fark edilebilmekten çok dikkat dağıtıcı ve yanıltıcı kararlara sebebiyet verebilir.


https://www.golftutkusu.com/topic/16803-amerikan-park-lambasi-olayi/
 
üzerinden bir yıl geçmiş anca gördüm,bende 2017 tiguan kullanıcısıyım,4-5 farklı kodlamacı arkadaşım uğraştı ve malesef biz de sinyalleri amerikan park yapamadık,
Amerikan park modülüyle de denedik,sonuç aynı.olmuyor malesef..
 

Geri
Üst Alt