Cam filmi ne yaptıralım?

atr20 ve Llumar kaliteli markadır burda dıkkat edilmesi gereken yetkili bayi olması ve cam filmini uygalacayack usta önemli yani işçilik
Cam filmi ne kadar kaliteli olursa olsun düzgün uygulayacak ustayı bulamadıktan sonra sonuç sıfır olur ve de uygulama yapılırken mutlaka aracın yanında olun ki yapılan hataları anında farkedin

Arkadaşlar Ziebart uygulatan ve görüşlerini iletecek var mı? Ziebart cam filmi uygulatacağım ama forumda kimseden böyle bir bilgi göremedim. Bu konuda varsa yardımlarınızı rica ederim. Bir de garantili araçlarda cam film uygulamasından sonra garantiyi bozan durumlar duydum bu konuda problem yaşayan oldu mu?

Llumar ATR 15 kullanıyorum oldukça memnunum. Gece zifiri karanlık tarzı olmadığı sürece geri giderken az çok ışık kaynağı varsa cam vs açtırmıyor.

Bir önceki aracımda dandik dundik önceki sahibinden kalma bir şey vardı sürekli cam açmam gerekiyordu arkamı görmek için park ederken. Ve ısı doğru düzgün kesmiyordu.

Llumar ATR 15 kullanıyorum oldukça memnunum. Gece zifiri karanlık tarzı olmadığı sürece geri giderken az çok ışık kaynağı varsa cam vs açtırmıyor.

Bir önceki aracımda dandik dundik önceki sahibinden kalma bir şey vardı sürekli cam açmam gerekiyordu arkamı görmek için park ederken. Ve ısı doğru düzgün kesmiyordu.
Abartılı fiyatları var ön cam dahil 25 Bin fiyat çekiyorlar Adana'da.

Geri