Cam filmi ne yaptıralım?

Ön camada şeffaf ilerde düşünüyor musunuz? Cidden ön cama da yapılınca ısı farkediyor.
Şerit takip için ön cam değiştireceğim seneye, o zaman mutlaka ön cam ve tavanada uygulama yaptıracağım. Ön ve tavandan da çok fazla sıcak geliyor çünkü.

Solargard hangi ürünü vardı hocam?

Ön cam ve cam tavana da kesinlikle öneririm. Ankara'da ön cama şeffaf film olarak amateras yaptırdım. Cam tavana da madico yaptırmıştım. Bu iki yere de kesinlikle yaptırmakta fayda var. Özellikle yazın araç uzun süre park halinde bekledikten sonra araca binince çok faydası oluyor.
Solargard ürününü inanın hatırlamıyorum ama ondan da çok memnundum. Ön cam ve tavan içinde uygulama yaptıracağım mutlaka. Oralardan da çok sıcak geliyor maalesef.

Evet çok ama çok farkediyor
Ön cam filmimde bir sorun nedeniyle çıkardılar, yenisini garantiden takacaklar. Şehirdışı nedeniyle gitmeye fırsatım olmadı. Diğer tüm camlar filmli olmasına rağmen ön taraftan gelen güneş ciddi bunaltıyor. Bu kadar mı farkeder :rolleyes:

Solargard ürününü inanın hatırlamıyorum ama ondan da çok memnundum. Ön cam ve tavan içinde uygulama yaptıracağım mutlaka. Oralardan da çok sıcak geliyor maalesef.
Yakın zamanda benim variantın tavana yaptıracağım ben de fiyatla ilgili bilgilendiririm mutlaka.

Yakın zamanda benim variantın tavana yaptıracağım ben de fiyatla ilgili bilgilendiririm mutlaka.
Sadece cam tavansa 7k-10k civarı diyorlar sanırım. Zamanında tüm camlara yaptırırken cam tavan için afaki fark ödememiştim.

Ziebart'tan yeni aracım için cam filmi teklifi aldım fiyat nasıl sizce? Ön cam hariç yan ve arka bagaj camı 10k ₺. Birde Ziebart markasını önerir misiniz kullanan var mı daha önce?

Ziebart'tan yeni aracım için cam filmi teklifi aldım fiyat nasıl sizce? Ön cam hariç yan ve arka bagaj camı 10k ₺. Birde Ziebart markasını önerir misiniz kullanan var mı daha önce?
Solargard markasında da 5 cam 10bin TL gibi olabilir. Yine de fiyat alınması şart. Cam filminde Solargard, LLumar, Madico gibi markaları beğeniyorum.

Sadece cam tavansa 7k-10k civarı diyorlar sanırım. Zamanında tüm camlara yaptırırken cam tavan için afaki fark ödememiştim.
Bakalım öne de air80 yapmayı düşünüyorum.Tavan için ne koyulukta yaptıracağım daha karar veremedim.İkisi için de fiyat alacağım.

Bakalım öne de air80 yapmayı düşünüyorum.Tavan için ne koyulukta yaptıracağım daha karar veremedim.İkisi için de fiyat alacağım.
İçerisi aydınlık olsun derseniz ATR 35 modeli deneyebilirsiniz.

İçerisi aydınlık olsun derseniz ATR 35 modeli deneyebilirsiniz.
Olabildiğince sunroof perdesini kapat aç yapmamak istiyorum daha yeni dilim yandı.Perdenin rayında sıkıntı oldu perdem değişti.Tiguan passat variant sahipleri dikkatli olsun :)

Olabildiğince sunroof perdesini kapat aç yapmamak istiyorum daha yeni dilim yandı.Perdenin rayında sıkıntı oldu perdem değişti.Tiguan passat variant sahipleri dikkatli olsun :)
Perde sürekli kapalı veya sürekli açık olması da sıkıntı yaratır.

Misal kışın perde kapalı olması iyi olur(gökyüzü gözükecek şekilde) ama arada aç kapa yapılmalı.

Yazında araç güneşteyken mecbur perdeyi açıyorum(gökyüzü gözükmeyen pozisyon) . Güneş gittikten sonra perde de soğuduktan sonra perdeyi kapatırım. Sürekli perdenin açık olmasıda ellenmemesi de perde de sarkma yapar.

Elimden geldiğince dikkat ediyorum hayırlısı.

Cam filmide en azından perdenin hemen yanmasının veya yıpranmasının önüne geçer gibi.

Merhabalar İzmir için llumar veya solargard için önereceğiniz yer var mı?

Perde sürekli kapalı veya sürekli açık olması da sıkıntı yaratır.

Misal kışın perde kapalı olması iyi olur(gökyüzü gözükecek şekilde) ama arada aç kapa yapılmalı.

Yazında araç güneşteyken mecbur perdeyi açıyorum(gökyüzü gözükmeyen pozisyon) . Güneş gittikten sonra perde de soğuduktan sonra perdeyi kapatırım. Sürekli perdenin açık olmasıda ellenmemesi de perde de sarkma yapar.

Elimden geldiğince dikkat ediyorum hayırlısı.

Cam filmide en azından perdenin hemen yanmasının veya yıpranmasının önüne geçer gibi.
Amacım kullanımını azaltmak zaten.Serviste 40 bin şuan bilginiz olsun :) Dışarıda yaptırdım mecburen yaklaşık dörtte biri fiyatına

Amacım kullanımını azaltmak zaten.Serviste 40 bin şuan bilginiz olsun :) Dışarıda yaptırdım mecburen yaklaşık dörtte biri fiyatına
Arada aç kapa yapın yine de. Çalışmayınca da bozulur gibi.

Geri