Reis selamünaleyküm benim araçta golf 7,5 aynı sorun bende de var kapıyı kitliyorum sonra geri tık tık edip kitlemeye çalışıyor siz çözebildiniz mi neden kaynaklanıyorBenimde yolda giderken aracın merkezi kilidi devreye girip kapıları kitlemeye çalışıyor. Ve yolda giderken arada bir tık tık kitlemeye çalışıyor. Ancak başarılı olamıyor. Sürücü tarafındaki kırmızı ışık önceden kapıları kitlediğimde yanıp sönerken merkezi kilit sorunundan sonra sürekli yanmaya başladı. Sanırım aynı sorundan bahsediyoruz. Dediğiniz WD40 bulup bende deneyeceğim inşallah olur.
Hocam selamün aleyküm aracım golf 7 dün aynı sorunu yaşamaya başladım siz sorunu çözebildiniz mi?Reis selamünaleyküm benim araçta golf 7,5 aynı sorun bende de var kapıyı kitliyorum sonra geri tık tık edip kitlemeye çalışıyor siz çözebildiniz mi neden kaynaklanıyor
hocam sorunu çözdünüz mü?Reis selamünaleyküm benim araçta golf 7,5 aynı sorun bende de var kapıyı kitliyorum sonra geri tık tık edip kitlemeye çalışıyor siz çözebildiniz mi neden kaynaklanıyor