Golf 7 Aracıma Dynaudio Ses Sistemi Retrofiti Yaptım (Bol resimli)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZaGani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Süper olmuş güle güle kullanın…
montaj hariç:) anahtar teslimi kaça geldi şimdi…

Son düzenleme:
Teşekkürler, montaj hariç ses sistemi+Yalıtım toplam maaliyeti=11500 tl

Sağlam rakam 🧿

benim şimdi aldığım aracın hoparlörleri diğer aracın hoparlerine göre kötü…

Önceki comportline araçta spotify yüksek kalitede banamıson demiyordu bu araçta tüm hoparlörlerde patlak gibi çalıyor tabi normal ayar yapınca sorun yok çıkışları düşük muhtemelen…

Yalitimdan cok memnunum tavsiye ederim. Araci bayagi değiştirdi

dostum kısa bi araştırma yapıyorum da.. acaba amfi, sub ve kablolama ünitelerini satın alırsak hoparlörleri değiştirmeden performans nasıl olur.. yurt dışından sub ve amfisini uygun fiyatla temin etsek hoparlörleri ellemeden bu ekipmanlar takılabilir gibi geliyor bana.. sanırım stok hoparlörler dynaudio amfisine dayanabilirler.

dostum kısa bi araştırma yapıyorum da.. acaba amfi, sub ve kablolama ünitelerini satın alırsak hoparlörleri değiştirmeden performans nasıl olur.. yurt dışından sub ve amfisini uygun fiyatla temin etsek hoparlörleri ellemeden bu ekipmanlar takılabilir gibi geliyor bana.. sanırım stok hoparlörler dynaudio amfisine dayanabilirler.
Tecrube ettigim bir konu olmadigindan yorum yapamayacagim. Yurtdışından ucuza temin edilen 2. El amfiyi aracta calistirmak mumkun olmayabilir. Farkli sasi no olacagindan bilesen koruma kaldirmak artik bir dert

Yani her golf7 uzerinden cikani takamauiz dogrumu. Taksak bile kaldirilmasi gereken bi protokol var. Ben bu isi bi amfi sub ve kablolamayla deneyesim vardi.

Yani her golf7 uzerinden cikani takamauiz dogrumu. Taksak bile kaldirilmasi gereken bi protokol var. Ben bu isi bi amfi sub ve kablolamayla deneyesim vardi.
Dogrudur. Bu islerle uğraşan kisiler daha saglikli cevap verebilir.

Hocam böyle birşeyi denersen bize de klavuz niteliğinde bilgilerini tecrübelerini aktarırsan çok mutlu oluruz benim de aklımdan geçmişti birzamanlar böle birşey.

Bildiğim kadarıyla amfi de bileşen koruma falan yok. Sadece bolca kablolama işlemi ve yeniden kodlanması gerekir.

Şahsi fikrim alımacak sonuç için değmez. Bunun yerine yine Stepne içi kutu alsanız bile harici bir amfi alınıp normal bir sistem gibi kurulum yapılır olur biter.

Geri