Teşekkürler, montaj hariç ses sistemi+Yalıtım toplam maaliyeti=11500 tlSüper olmuş güle güle kullanın…
montaj hariçanahtar teslimi kaça geldi şimdi…
Teşekkürler, montaj hariç ses sistemi+Yalıtım toplam maaliyeti=11500 tl
Tecrube ettigim bir konu olmadigindan yorum yapamayacagim. Yurtdışından ucuza temin edilen 2. El amfiyi aracta calistirmak mumkun olmayabilir. Farkli sasi no olacagindan bilesen koruma kaldirmak artik bir dertdostum kısa bi araştırma yapıyorum da.. acaba amfi, sub ve kablolama ünitelerini satın alırsak hoparlörleri değiştirmeden performans nasıl olur.. yurt dışından sub ve amfisini uygun fiyatla temin etsek hoparlörleri ellemeden bu ekipmanlar takılabilir gibi geliyor bana.. sanırım stok hoparlörler dynaudio amfisine dayanabilirler.
Dogrudur. Bu islerle uğraşan kisiler daha saglikli cevap verebilir.Yani her golf7 uzerinden cikani takamauiz dogrumu. Taksak bile kaldirilmasi gereken bi protokol var. Ben bu isi bi amfi sub ve kablolamayla deneyesim vardi.
dostum kısa bi araştırma yapıyorum da.. acaba amfi, sub ve kablolama ünitelerini satın alırsak hoparlörleri değiştirmeden performans nasıl olur.. yurt dışından sub ve amfisini uygun fiyatla temin etsek hoparlörleri ellemeden bu ekipmanlar takılabilir gibi geliyor bana.. sanırım stok hoparlörler dynaudio amfisine dayanabilirler.