Golf 8 Life Kablosuz Şarj Aydınlatması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ariza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evde eleğktrik gittiğinde telefonu şarj etme konusunda çaresiz kalınca denemiştim.

Telefonu şarja takıp arabayı kilitledim. 20-30 saniye sonra şarj kesildi. Ben de %1 şarjımla baş başa kaldım😔 12 saat eleğtiriği kesen belediyeye sövüşümle kaldım
Ben araç içi kamera da taktım hocam ama emin olamadığım için araçtan her inerken usb'den çekiyordum acaba geri güç verir mi falan diye.

Ben araç içi kamera da taktım hocam ama emin olamadığım için araçtan her inerken usb'den çekiyordum acaba geri güç verir mi falan diye.
Acı tecrübe ile sabit. Vermiyor. İstiyorsan kendim telefonunda da dene şarja tak dışardan içeriyi izle arabayı kitleyip.

Ben ilk başta şarj ediyor sanmıştım gitmiştim. Yarım saat sonra gelince şarj aynı kaldığını görünce şok olmuştum. 20 saniye beklesem görecekmişim halbuki.

Bı de sıkıntı yapmayın biri arabanın içinde ışık görse direk arıyor zaten ışık açık kalmış diye ki kalmaz zaten

Bu üründen ben de aldım. Bu hafta teslim edilecek. Bir sorum olacaktı.

Arabadan çıkarken usb'den çekmeme gerek var mı? Type-c portlarından araç kapalıyken kesinlikle güç çekmez degil mi ?
Merhaba üründen bende almak istiyorum fakat bulamadım link atabilirmisiniz acaba

Acı tecrübe ile sabit. Vermiyor. İstiyorsan kendim telefonunda da dene şarja tak dışardan içeriyi izle arabayı kitleyip.

Ben ilk başta şarj ediyor sanmıştım gitmiştim. Yarım saat sonra gelince şarj aynı kaldığını görünce şok olmuştum. 20 saniye beklesem görecekmişim halbuki.

Bı de sıkıntı yapmayın biri arabanın içinde ışık görse direk arıyor zaten ışık açık kalmış diye ki kalmaz zaten

Ben bunu Golf 8’im varken almıştım. Ancak arabadan inerken çıkarıyorum. Bir türlü güvenemedim; aklım sürekli bunda kalacağına söküp alıyorum.

Ben bunu Golf 8’im varken almıştım. Ancak arabadan inerken çıkarıyorum. Bir türlü güvenemedim; aklım sürekli bunda kalacağına söküp alıyorum.
Yok kesiyor kalmasın aklın. İsteyen telefonu ile denesin benim dediğime gelecek. Almanlar düşünmüş :)

Arabanın kilidini açınca güç geliyor tekrar ona kanma sakın. Arabayi kitle telefona bak şarj kesiliyor
tamam tamam anladım
sabah deneyeceğim gerçi tecrübe etmişsin denemeye bile gerek yok :D
ama gözüm onu 1 kere görücek :)

tamam tamam anladım
İnsanın içi rahat etmiyor. Ben de şansa farketmesem bilmiyor olurdum zaten :)

tamam tamam anladım
siz de benim gibisiniz :D mesela telefon şarj olduktan sonra adaptörü prizden çekerim, güvenemiyorum ne olursa olsun :D aslında gerek yok bunlara hiç ama insan aklı işte..

İnsanın içi rahat etmiyor. Ben de şansa farketmesem bilmiyor olurdum zaten :)
@Xcorpit39 bu riski asla almazdım. size bir şey anlatayım. vites kolunu serviste onarımını yaptırdım 12k verdim. aksam baktım ki vites kolunun ışığı sönmüyor. sabah arabaya indim yine sönmemiş akü de %40 a düşmüş. yani bazen elektriği tam kesmediği vs oluyor risk alınmaz benceee

Geri