Golf 7 Bi-Xenon U Led Far İç Dış Temizliği ve Osram D3s Night Breaker Ampul Değişimi (Bol Fotoğraflı)

Alibey

Üye
Üye
İsim
Ali
Araç
Skoda Kodiaq
Merhaba, Osram Night Breaker Led’ler merceksiz farlarda da kullanılır mı acaba? Yani takılsa mutlaka bi aydınlatma olur ama bi mercekli far gibi ufuk çizgisi net bir şekilde olur mu? Yoksa yolu aydınlatacağı yerde milletin gözünü mü kör eder acaba? Konu hakkında bilgili,tecrübeli arkadaşlar varsa beni aydınlatmasını rica ediyorum.

Osmanozturk

Katılımcı Üye
Üye
İsim
Osman
Araç
Golf
Osram d3s Laser modeli kullanan oldu mu? Nasil aydinlatma performansi var merak ediyorum

Osmanozturk

Katılımcı Üye
Üye
İsim
Osman
Araç
Golf
Hocam ben kullandım xenonlar arasında aydınlatması çok başarılı fakat merceğiniz kararmışsa bi faydası yok haberiniz olsun.
Evet iyi olduğu söyleniyor fakat ; cool blue intense xenarc ,night breaker laser gibi modeller var laser olanin performansıni bulamadim hic

forzaGilles

Efsane Üye
Moderatör
İsim
Ali
Araç
Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Evet iyi olduğu söyleniyor fakat ; cool blue intense xenarc ,night breaker laser gibi modeller var laser olanin performansıni bulamadim hic
Aydınlatması en iyi Xenon ampülüdür., cool blue intense aydınlatması Laser ‘e göre zayıftır,

rager007

Paylaşımcı Üye
Üye
İsim
recep
Araç
Golf 7 TDİ Highline manuel
Benim ampüller gidince cool blue alacağım, Arasındaki farkları görmeniz açısından.

Osmanozturk

Katılımcı Üye
Üye
İsim
Osman
Araç
Golf
Sağolun üstadlar ben de bir kac video izledim fakat tam olarak golf 7 basic bixenondaki performansi merak ediyorm çünkü mercekten mercege de fark ediyor daha önceki yeni polo aracımdaki kestirme cizgilerinin muazzamligi golfte yok

Koraycam

Yeni Üye
Üye
İsim
Çağrı Koray
Sağolun üstadlar ben de bir kac video izledim fakat tam olarak golf 7 basic bixenondaki performansi merak ediyorm çünkü mercekten mercege de fark ediyor daha önceki yeni polo aracımdaki kestirme cizgilerinin muazzamligi golfte yok
Alacak olursanız elimde en üst seri Nightbreaker next gen mevcut fiyatta yardımcı olurum.

Üst Alt