17 inç dijonlara, yayları değiştirip eibach prokit taktım. 3,5cm alçalma oldu öyle kullanıyorum. Görünüş açısından değerlendirirsek araç çok daha sportif duruyor. Çamurlukla teker arası yaklaşık 1.5-2 parmak boyu oluyor. Fakat bozuk yollarda spor yay nedeniyle araba daha sert hissettiriyor. Düzgün yolda ise herhangi bir fark hissetmiyorsunuz. Çevre yolunda mesela spor yaylı arabayla normal yaylı araç arasındaki farkı hissetmezsiniz. Yaysız 17 inç konforu güzeldi, yay+17 inç olunca konfor bozuk yollarda düştü. Arka koltuğa oturan bazı arkadaşlarım hatta bu araba niye bu kadar sert, niye bu kadar sekiyor gibi sorular soruyor tabi bunda arkaların torsiyon olmasının da etkisi var. Normal yayla çukura düştüğünüzde 2-3 salınımla sönümlüyorsa, spor yay onu tek salınımda yapıyor o nedenle daha sert hissettiriyor. Eğer aracı sadece siz kullanacaksanız 18 düşünebilirsiniz, diğer durumda aile eş dost arabaya sık sık binecekse 18 kullanımı problem çıkarabilir. Babamla bindiğimde benim araca bu araba niye bu kadar sert diye soruyor mesela, yay takmadan önce öyle durumlar olmuyordu. 17'de konfor güzel fakat 18 kozmetik olarak araç üzerinde daha güzel duruyor. 18 karar verirseniz zaten spor yay almak zorundasınız yoksa arabanın tekerleri ile çamurluk arasında aşırı boşluk oluyor ve araba havada kalıyorr