Ibiza-Fabia-Polo-Corsa-Micra Sıfır Km tavsiye


@murat28hocam 2020 demek istediniz herhalde. 
Bu arada Cumartesi günü benim araca 2015 model golf 7 si olan bir arkadaş bindi, adam ciddi ciddi şaşırdı, kullandı denedi, dolaştı falan, adamın dediği abi bu araç b sınıfı olamaz. Eski Poloları bilenler sürekli olarak Polo kutu gibi şöyle böyle diye kötülüyorlar ancak binenler bu araç golf 7 mi diye soruyorlar, farkını ayırt edemiyorlar. Özellikle ön kısımdan. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

@Mertcan33 2017 ler 6, 2019 ikinci yarısından itibaren yine 6, diğer arada kalan modeller de doğuş Taktiği olsa gerek 2 hava yastıklı getirmiş TR. ye. Yani Polo alınacaksa 2020-2021 olmuyor sa 2017 alınmalı. Benim görüşüm.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@ali_burkay Hemşerim bende 0 km Polo 1.0 tsi Dsg Comfortline Beyaz renk niyetlendim ne dersin???

 
@ali_burkay Highline Anahtarsız giriş ve çalıştırma Ergoactive ısıtmalı masajlı koltuklar renkli ekran ve Alarm var. Aracın yaşından dolayı değerlendirmek istedim.

 
@Baho_34 bence gerek yok ancak siz bilirsiniz :)  

Yinede alacağım diyorsanız Sunrooflu alın bari belki ilerde şöyle retrofit yaparsınız.

F7E00CA5-3F0E-4C48-B1AC-7754251D26BA.jpeg

 
@ali_burkay Aracımı yaşından dolayı değiştirme niyetim var ama kime sorsam golf satılıp 0 km polo alınmaz diyorlar...
Doğru söylüyorlar Golf satılıp b segmenti araç almak yanlış olur., "bana kalırsa" Golf 'ü satıp Leon bile almak hata olur.. ilk 1-2 sene farkına varmazsınız ama aracı satıp yeni bir araç almaya kalktığınız zaman o zaman anlarsınız ., bi bakmışsınız sıfır aldığınız B segmenti aracın ederi kuş olmuş., bir daha C segmenti araç hayal olur.. benzer şey Leon için de geçerli..

Polo 'da ergoActive koltuk yok

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@forzaGilles yani şöyle bir şey var, ilanlara bakıyorum bir önceki kasa Polo fiyatları hatta 2012-2013 model baktıklarım, golf 6 ile yarışıyor daha pahalı bile, Polo hiç bir zaman değer kaybettirmez vw nin golfle birlikte en çok tutulan aracıdır. Şu durumda Golf 7 de eski kasa oldu, hatta 7.5 a göre eski kasa saymıyorum Artık golf 8 var. Bir kaç yıl sonra golf 8 iyice piyasaya yerleşince golf 7 fiyatlarını epey etkileyebilir. Bu durumda şuanki mevcut Polo Mk6 daha 3 yıllık bir kasa makyaj yese bile çok bir şey değişmeyecektir, en az 4 yıl gideri var.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Segmentinde çok araç denemiş birisi, belki fikir verir güzel video olmuş.

 

Geri
Üst Alt