- İsim
- Fbpalsak
Bir golf kullanıcısı olarak yeni leon, tasarım açısından eski leondan çok çok kötü duruyor.
Bu benim kişisel görüşüm...
Bir golf kullanıcısı olarak yeni leon, tasarım açısından eski leondan çok çok kötü duruyor.
Aynen hocam katılıyorum, aslında araç sınırlı sayıda geliyorsa 1 sene satmama şartı ile araçların satılması belki gerçek kullanıcıların almasını sağlayabilir. ama dediğim zor bir ihtimal.@hakan1979 galericilere satmaktan normal vatandaş araba bulamaz oldu. Nisan ayındada galerilerin önü renk renk leon ve golf olur
Hocam o da var ama bayiler dürüstçe satış fiyatlarını listede belirtseler sorun kalmayacak. Normalde 300 bin liralık araca liste fiyatında 450 bin lira yazdıkları için çok fazla bilgisi olmayan alıcılar gerçek fiyatının liste fiyatı olduğunu sanıyor. Hiç bayiyi aramıyor bile bu yüzden.Sorun galericiye araç satan bayi mi yoksa yokluktan çıkmış gibi bayi fiyatının çok üstüne para verip galeriden araç alan insanlar mı?
Şahsi fikrim 2. seçenek.
Ayni fikirdeyim, eski leon icten disa tum hatlari daha keskin ve uyumlu,mahallenin serseri cocugu gibiydi. bu yeni versiyonda o keskin hatlar yumusamis, kaputu bile sisirip bombe yapmislarBir golf kullanıcısı olarak yeni leon, tasarım açısından eski leondan çok çok kötü duruyor.
Bu benim kişisel görüşüm...