Merhaba Arkadaşlar , Böyle bir video gördüm , çatlak sorunu yaşayan arkadaşlar için yardımcı olucak gibi. Ankara da yeri Feyzullah Yıldız car designer diyor.
Video da öncesi var / sonrası varMerhaba Arkadaşlar , Böyle bir video gördüm , çatlak sorunu yaşayan arkadaşlar için yardımcı olucak gibi. Ankara da yeri Feyzullah Yıldız car designer diyor.
[/URL]
Şimdiye kadar elde çekirdek rahat rahat okuyordum bu konuları.Video da öncesi var / sonrası var
Kara Merhem tedavisi gibi.
Bu işlemi Ankara'da videodaki kişi ve aydelende Maral sunroof yapıyor. İkisi de videolardaki sonuçlara göre başarılı iş çıkarıyor. Ama tabi sonra çatlamama garantisi ikisinin de yok.Merhaba Arkadaşlar , Böyle bir video gördüm , çatlak sorunu yaşayan arkadaşlar için yardımcı olucak gibi. Ankara da yeri Feyzullah Yıldız car designer diyor.
Elindeki parçanın arkasına bakarmısın plastik tipi nedir abs pp vs gibi yazacaktırValla arkadaşlar aralık ayında serviste çerçeveyı değiştirdim ve çıkan çerçeve elimde duruyo. Parcayi gorunce bu mu yani diyorsun hakikatten. Bendeki catlak tek tarafliydi ve yurumeye baslamisti ayrica soyulmalar da vardi. Sordum sorusturdum yurumesi durdurulamaz dediler. Bir de su almaz dediler ama catlak yerde su birikiyordu muhtemelen zamanla sızıntı yapabilirdi. Sert plastik parca icin ciddi bir rakam isteniyo serviste 12 bin tl iscilikle. Ancak disarda rakam daha yuksek. Degisim esnasinda serviste yaşadıklarımı anlatsam bircok kisi sunrooflu almaktan vazgecebilir..
Ama şu bir gercek ki sevdim bi kere..
Valla arkadaşlar aralık ayında serviste çerçeveyı değiştirdim ve çıkan çerçeve elimde duruyo. Parcayi gorunce bu mu yani diyorsun hakikatten. Bendeki catlak tek tarafliydi ve yurumeye baslamisti ayrica soyulmalar da vardi. Sordum sorusturdum yurumesi durdurulamaz dediler. Bir de su almaz dediler ama catlak yerde su birikiyordu muhtemelen zamanla sızıntı yapabilirdi. Sert plastik parca icin ciddi bir rakam isteniyo serviste 12 bin tl iscilikle. Ancak disarda rakam daha yuksek. Degisim esnasinda serviste yaşadıklarımı anlatsam bircok kisi sunrooflu almaktan vazgecebilir..
Elinizde mi hala eskisiValla arkadaşlar aralık ayında serviste çerçeveyı değiştirdim ve çıkan çerçeve elimde duruyo. Parcayi gorunce bu mu yani diyorsun hakikatten. Bendeki catlak tek tarafliydi ve yurumeye baslamisti ayrica soyulmalar da vardi. Sordum sorusturdum yurumesi durdurulamaz dediler. Bir de su almaz dediler ama catlak yerde su birikiyordu muhtemelen zamanla sızıntı yapabilirdi. Sert plastik parca icin ciddi bir rakam isteniyo serviste 12 bin tl iscilikle. Ancak disarda rakam daha yuksek. Degisim esnasinda serviste yaşadıklarımı anlatsam bircok kisi sunrooflu almaktan vazgecebilir..