Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2024 golf life aracımı sattım ve 0 km t-roc style aldım,hep boş paket araç alıyordum bu sefer de dolu bir aracım olsun diye bu aracı tercih ettim.Yaklaşık 1 hafta oldu ve çok keyif alarak kullanıyorum şu ana kadar araçta herhangi bir olumsuzluk yaşamadım,belki tiguan kadar büyük değil ama genelde şehir içinde kullandığımız için sorun yok, sanki golfün yükseğine geçtim gibi hissediyorum.Ayrıca teknonoljik olarak tam istediğim özellikler bu araçta var,en çok hoşuma giden de koldan vitesli olması,sanıyorum golf forumundaki son paylaşımım olacak,burada 2 yıl çok değerli bilgiler aldım,tüm üyeler iyi forumlar diliyorum .Hoşça kalın.
Kaça aldınız arkada olanların düşüncesi nedir

2024 golf life aracımı sattım ve 0 km t-roc style aldım,hep boş paket araç alıyordum bu sefer de dolu bir aracım olsun diye bu aracı tercih ettim.Yaklaşık 1 hafta oldu ve çok keyif alarak kullanıyorum şu ana kadar araçta herhangi bir olumsuzluk yaşamadım,belki tiguan kadar büyük değil ama genelde şehir içinde kullandığımız için sorun yok, sanki golfün yükseğine geçtim gibi hissediyorum.Ayrıca teknonoljik olarak tam istediğim özellikler bu araçta var,en çok hoşuma giden de koldan vitesli olması,sanıyorum golf forumundaki son paylaşımım olacak,burada 2 yıl çok değerli bilgiler aldım,tüm üyeler iyi forumlar diliyorum .Hoşça kalın.
golf'ü kaça sattınız acaba? kolay oldu mu satışı?

Yeri burası değil ama 500 600 civarına kendime bir araç lazım bu fiyatlara golf 5 falan nasıl olur acaba başıma dert mi alırım yoksa

Yeri burası değil ama 500 600 civarına kendime bir araç lazım bu fiyatlara golf 5 falan nasıl olur acaba başıma dert mi alırım yoksa
eskiden çocukluğumuzda 20 yıl önce sürpriz yumurtalar olurdu, içinden genelde kötü şeyler çıkardı. O paraya alacağınız Golf 5 de sürpriz yumurta olacaktır sizin için.

• Ford Focus mk3 1.6 TDCİ
  • Peugeot 308 1.6 HDİ (üstteki fordun motoru ile aynı birebir) (otomatiğini pek tavsiye etmiyorum ancak kenarda ufacık da paranız varsa masrafından kalkarsınız)
  • Opel Astra H 1.3 cdti (fiat 1.3 multijet motoru, bakımı ve arızaları kolay çözülüyor)
  • Golf 5 1.6 düz motor bakılabilir ancak 1.6 fsi sizi bu yaştaki araba için çok üzebilir. Ama baktığınız tüm Golf 5 ler hikayeli olacaktır.
  • Renault Megane 3 1.5 dci (biraz hikayeli olabilir ancak motor mekanik açıdan sizi üzmesi çok zor)
  • Citroen C elysee veya Peugeot 301 1.6 hdi (Ford-peugeot motoru var yine üstünde.)
  • Fiat Linea 1.3 multijet. Motor açısından da kusursuz fazla masrafı olmaz.
  • Renault Symbol 1.5 dci (sağlam motor)
Size daha çok araba sayarım da ancak türkiye piyasasında en hızlı satılan ve arızası kolay ve fazla masrafsız çözülebilen marka ve araçlar bunlardır. Daha ötesi de olduğunu sanmıyorum

Yine Golf 5 niyetiniz varsa bakın ancak ben kesinlikle o bütçeye hayatta Golf 5 e bulaşmazdım.

Adamlar gözümün önünde Golf 4 sattılar o paraya :)

Geri