Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Biraz konu dışı olacak ama geçen gün aldığımız fiyatları yazayım 🤣

Peugeot 308 gt 1.5 dizel 2.350.000 tl
(Gerçekten kaliteli hissettirdi içi)

Skoda Scala 1.5 tsi monte carlo 2.230.000 tl
(Bir çok donanım yoktu ama otomatik bagaj vardı)

Renault Boreal (baz paket) motoru unuttum 2.220.000 tl
Cam tavanlı istenirse +95.000 tl

Renault Clio Alpine donanım 1.890.000 tl
İstenirse 200 bin tl kredi 6 ay sıfır faiz
(Kokpit tasarımı çok hoş, tavan döşemesini hiç beğenmedim donanımda eksikler vardı)

Opel Frontera 1.2 hibrit 1.850.000 tl
Kredi istenirse 1 peşin 11 taksitli 0.99 faizli
(Keyless giriş & çalıştırma, koltuk + direksiyon ve ön cam ısıtma gibi ekstra donanımları da vardı)

Opel Astra 1.5 dizel 2.225.000 tl
(Eski kasalara göre biraz donanımda kırpmalar olmuş)

jeep avenger, vw taigo, volvo ex30, renault duster gibi araçlara da bakıldı ama fiyatları unuttum 😁

Özellikle sıfır isteyen bir yakınımız için gittik baktık, bu fiyatları hiç haketmeyen araçlar bence, masa başı pazarlıkla biraz daha düşerler belki, ama yine de pahalı...

1-2 yaşında 10 bin km altında ikinci el araçlar bana daha mantıklı geliyor.

Merhaba,

Pazartesi 50,000 ₺ kapora vermiştim önümüzdeki pazartesi nasip ise teslim alacağım araçı benden dolayı 1 hafta bekledi bu arada bayi ile alakalı bir durum değil.sormak istediğim bana sigorta ve kasko yaptırmak şartıyla yardımcı olabiliceğini söyledi temsilci bende sigortayı kendisinde kaskoyu yaptırmayacağımı vs söyledim kendisi çıkarmazlar abi vs söyledi bugün imza için gideceğim.kasko yaptırmayı düşünmüyorum açıkcası orda satmama gibi bir durumları olabilir mi?ilk defa sıfır bir araç alıyorum bilenler yorum yapar ise sevinirim.şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
Bence yanlış bir düşüncedesiniz. Zaten sigorta fiyatı aşağı yukarı her yerde aynı çıkar (imm vs gibi tüm maddeler aynıysa)

Kaskoda ise bayii de yaptırmak her zaman daha uygundur. Daha uygun yaptıracağınız yer sayısı 1 elin parmağını geçmez.

Opel astra da son 2 yıldır GS paket en full olarak geliyor ve bazı opsiyonlarla doldurabiliyorsunuz.

Ultimate (full) paketini 2023 ve 2024 yılında getirdiler sadece ve gerçekten arabada sayısız derecede donanım var. Elektrikli koltuk, Ön cam rezistansından tutun Head Up Display ine kadar.

son cümlenizde çok haklısınız. Eğer bayiiden çıkarma fantezisi yoksa çok çok daha uyguna geliyor birçok araç.

R line paketi çok arttırmışlar bayi bunu kaça indirir ki bu fiyattan?

Ekli dosyalar

• 1000305177.jpg
    1000305177.jpg
    49.5 KB · Görüntüleme: 25
R line paketi çok arttırmışlar bayi bunu kaça indirir ki bu fiyattan?
3300 civarlarına denk gelmesi lazım. Zamanında fiyat alırken onu da sordum 100 aşağı veya yukarı olur bu fiyattan.

2026 model Style paket getirmeye başlamışlar. Sıfır Style düşüncesi varsa düşünebilir tabii bir Golfe 2700-2800 verilir mi bu orası ayrı.

Biraz konu dışı olacak ama geçen gün aldığımız fiyatları yazayım 🤣

Peugeot 308 gt 1.5 dizel 2.350.000 tl
(Gerçekten kaliteli hissettirdi içi)

Skoda Scala 1.5 tsi monte carlo 2.230.000 tl
(Bir çok donanım yoktu ama otomatik bagaj vardı)

Renault Boreal (baz paket) motoru unuttum 2.220.000 tl
Cam tavanlı istenirse +95.000 tl

Renault Clio Alpine donanım 1.890.000 tl
İstenirse 200 bin tl kredi 6 ay sıfır faiz
(Kokpit tasarımı çok hoş, tavan döşemesini hiç beğenmedim donanımda eksikler vardı)

Opel Frontera 1.2 hibrit 1.850.000 tl
Kredi istenirse 1 peşin 11 taksitli 0.99 faizli
(Keyless giriş & çalıştırma, koltuk + direksiyon ve ön cam ısıtma gibi ekstra donanımları da vardı)

jeep avenger, vw taigo, volvo ex30, renault duster gibi araçlara da bakıldı ama fiyatları unuttum 😁

Özellikle sıfır isteyen bir yakınımız için gittik baktık, bu fiyatları hiç haketmeyen araçlar bence, masa başı pazarlıkla biraz daha düşerler belki, ama yine de pahalı...

Ay başında 2190’a metalik renk Golf aldım. Açıkçası başka hiçbir markadan fiyat almadım. Ama bu fiyatları görünce Golf fiyatı makul geldi. Doğru tercih yapmışım.

Geri