ustaadam
Yeni Üye
Ben 2150 aldım yarın teslim edecekler 2 araç gelmiş birini ben aldım 10 dk sonra diğeri satıldıFiyat sordum avek 2150 ₺ dedi fakat araç yokmuş.yakın zamanda soran oldu mu olan bayi biliyor musunuz
Ben 2150 aldım yarın teslim edecekler 2 araç gelmiş birini ben aldım 10 dk sonra diğeri satıldıFiyat sordum avek 2150 ₺ dedi fakat araç yokmuş.yakın zamanda soran oldu mu olan bayi biliyor musunuz
Hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız kullanın inşallahBen 2150 aldım yarın teslim edecekler 2 araç gelmiş birini ben aldım 10 dk sonra diğeri satıldı
2023'ü sattınız mı?Merhabalar, bugün Life paket Kristal Buz Mavisi olanına 2190'a faturam kesildi. Yarın teslim alacağım nasipse. Beyaz rengine cam filmli olarak 2175 fiyat verilmişti ama ellerinde kaldı mı bilmiyorum. Renk farkı olsun diye bu rengi seçtim.
2023 model 1.0 eTSI DSG Beyaz araçtan (40bin km) geçeceğim. Satarken hüzünlendim ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Evet 2023'ü dün sattım hocam. Çok memnundum hiçbir arıza çıkartmadı sıfırdan beri kullandığım 33 ayda.2023'ü sattınız mı?
1 ay önceki üst ötv dilimi haberleriyle kampanya geliyorum diyordu, doğuş yine yanıltmadıBu haberi kampanyalı fiyat yükleniyor şeklinde yorumladım.