Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhabalar, bugün Life paket Kristal Buz Mavisi olanına 2190'a faturam kesildi. Yarın teslim alacağım nasipse. Beyaz rengine cam filmli olarak 2175 fiyat verilmişti ama ellerinde kaldı mı bilmiyorum. Renk farkı olsun diye bu rengi seçtim.

2023 model 1.0 eTSI DSG Beyaz araçtan (40bin km) geçeceğim. Satarken hüzünlendim ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
2023'ü sattınız mı?

Hayırlısıyla bugün teslim aldım Life aracımı. İlk izlenimim çok iyi, Impression’dan sonra baya oyuncaklı geldi 😅

Tek sıkıntı gördüğüm şey yağ seviyesi oldu. Biraz kullanıp servisten yağ ekleteyim diyorum. Nasıl yapmalı sizce?

Ekli dosyalar

• IMG_5529.jpeg
    IMG_5529.jpeg
    355.3 KB · Görüntüleme: 82
Hayırlısıyla bugün teslim aldım Life aracımı. İlk izlenimim çok iyi, Impression’dan sonra baya oyuncaklı geldi 😅

Tek sıkıntı gördüğüm şey yağ seviyesi oldu. Biraz kullanıp servisten yağ ekleteyim diyorum. Nasıl yapmalı sizce?
İlk bakıma kadar (15.000KM/1Yıl) bizim 1.5eHybrid Formentor aracımız da bu şekildeydi. Bakımdan sonra Max seviyesinde şu anda. Bence sorun yok, güle güle binin :D

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle .Yag seviyesi normal ilk bakım yaptırdım bende de böyle tasalanmana gerek yok

Bu golf’ün sürüş hissine yakıt tüketimine hastayım, az önce uzun yol yaptım, Antalya merkez den (rakım 38) Muğla menteşe merkeze geldim (rakım 680) güzergah boyunca kilima açık hava 42 dereceden başladı yükseklere çıktıkça 28 lere kader düştü, güzergahta 1560 metre rakımlı yerlerden geçiyorsun, bol virajlı inişli çıkışlı bir güzergah, ben yokuşları 100-110 arası çıktım bazen aşırı dikse 90’a düştüm, inişlerde etsi’ı kullandım saldım gitti aracı motoru kapattırdım çoğunlukla 120-130 hızlarda indim, düzlüklerde ise 112 ye sabitledim. Şehir içi ilçeler geçişleri vs cabası. Değerlerim aşağıda paylaşıyorum, aldığımdan beri beni pişman etmedi bu 1.5 etsi life, alanlara şimdiden hayırlı olsun umarım sorunsuzca binersiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_0665.jpeg
    IMG_0665.jpeg
    187.8 KB · Görüntüleme: 99
Bu golf’ün sürüş hissine yakıt tüketimine hastayım, az önce uzun yol yaptım, Antalya merkez den (rakım 38) Muğla menteşe merkeze geldim (rakım 680) güzergah boyunca kilima açık hava 42 dereceden başladı yükseklere çıktıkça 28 lere kader düştü, güzergahta 1560 metre rakımlı yerlerden geçiyorsun, bol virajlı inişli çıkışlı bir güzergah, ben yokuşları 100-110 arası çıktım bazen aşırı dikse 90’a düştüm, inişlerde etsi’ı kullandım saldım gitti aracı motoru kapattırdım çoğunlukla 120-130 hızlarda indim, düzlüklerde ise 112 ye sabitledim. Şehir içi ilçeler geçişleri vs cabası. Değerlerim aşağıda paylaşıyorum, aldığımdan beri beni pişman etmedi bu 1.5 etsi life, alanlara şimdiden hayırlı olsun umarım sorunsuzca binersiniz.
Güle güle kullanın hocam. Güzel değerler gayet. Sizi elektrikli araç kullanıyor diye kodlamıştım aklıma. Yakın zamanda bir değişiklik mi oldu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Güle güle kullanın hocam. Güzel değerler gayet. Sizi elektrikli araç kullanıyor diye kodlamıştım aklıma. Yakın zamanda bir değişiklik mi oldu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Teşekkür ederim hocam 🙏🏼 Elektirkli de var, Mını Countrman E var eşimde, sık sık bireysel il dışı seyahatleri yapıyorum, iş ve aile durumlarımdan dolayı, şarj ile uğraşmamak için golf’ü kullanıyorum, depoyu fulleyip 900-1000 km leri görüyorum golf ile. Ailem ile gezme amaçlı çıkarsak eşimin aracını kullanıyorum. Her iki araçta güzel Mını lüks havalı hissettiriyor, golf 8.5 ise daha çevik, daha sürüş zevkli, üst hızlarda daha sessiz stabil hissettiriyor.

@zulalyol @Sbntrn Evet genelde bu seviyede olduğunu biliyordum konuları takip ederken, çok da dert etmiyorum, bi uyarı vs. gelirse ekletirim.

@ali_burkay Sizin videoları etkisi çok gaza gelip almamda 😅 8.5 Impression’da çok iyiydi yakıt tüketiminde, Life da iyi olacaktır.

Tüm Golf sahiplerine keyifli sürüşler dilerim.

hayırlı olsun hocam. ekranın yazılım sürümü nedir foto atar mısınız

Geri