İyi fiyat bence de karlı bir iş olur2023 model Golf 8 1.0 eTSI Life DSG aracım 40 bin kmde, beyaz renkli. 1.580 fiyat verdiler takasa, sizce nasıl fiyat? Kaza boya değişen yok.
İyi fiyat bence de karlı bir iş olur2023 model Golf 8 1.0 eTSI Life DSG aracım 40 bin kmde, beyaz renkli. 1.580 fiyat verdiler takasa, sizce nasıl fiyat? Kaza boya değişen yok.
21.000kmkm kaçtı
iyi vermişler kabul21.000km
İyi fiyata vermişsiniz o fiyatlara daha düşük km'li araç bulmak mümkün. Özel değilse neden sattınız?21.000km
Tüketimi dışında araçtan memnun kalmadığım için sattım.İyi fiyata vermişsiniz o fiyatlara daha düşük km'li araç bulmak mümkün. Özel değilse neden sattınız?
Bende Life paket düşünüyordum sizi memnun etmeyen noktaları nelerdir?Tüketimi dışında araçtan memnun kalmadığım için sattım.
eyvahBende Life paket düşünüyordum sizi memnun etmeyen noktaları nelerdir?
Yol tutuş, yalıtım, fren karakteri, bir de koltuklarında çok rahat edemedim.Memnuniyet göreceli tabii.Onun dışında tüketimi, kış paketi ve IQ drive özelliklerinden memnun kaldım.Bende Life paket düşünüyordum sizi memnun etmeyen noktaları nelerdir?
Dur abi düşünüyorum dedim alacağım demedim
Kış paket lafını kim çıkardı ya dünyanın en saçma lafıYol tutuş, yalıtım, fren karakteri, bir de koltuklarında çok rahat edemedim.Memnuniyet göreceli tabii.Onun dışında tüketimi, kış paketi ve IQ drive özelliklerinden memnun kaldım.
Dur abi düşünüyorum dedim alacağım demedim![]()
Abi dün elektrikli konuştuk senle o kadar hayırdırBende Life paket düşünüyordum sizi memnun etmeyen noktaları nelerdir?
Sende mi Halil abi gelmeyin üstümeAbi dün elektrikli konuştuk senle o kadar hayırdır![]()
mesela şöyle bir elektrikli alınabilirAbi dün elektrikli konuştuk senle o kadar hayırdır![]()
Kanıma giren araç da bu zatenmesela şöyle bir elektrikli alınabilir