Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi bayi hocam ? Fiyattan emin misiniz ? Geçen ay 2025’ler falan 2250 falan değil miydi ?

Eğer gerçekse çok güzel fiyat, hakkı da bu fiyat bence zaten.
Fiyat doğru hocam şimdi Adana Aykan ile görüştüm 26 model Life paket 2155 dediler.

Evet çoğu bayide benzer fiyatlar varmış.

Golf Life 2140 bayilerde. Bence fırsat
instada gördüm ben de birisi 2138 yazmış, iyi gözüküyor. çeri comfort (bomboş çeri) modelinde de 1 milyon 5 ay taksitli sıfır faiz kredi kartı çekimi 300 bin sıfır faiz 6 ay kredi yapmış

Almayı düşünenler için güzel fiyat. Bu paraya doğru düzgün araç yok.
Şuan sarı site de sıfır fiyatından daha yükseğe satmaya çalışıyorlar. Evet almak için güzel fiyat, diğer bayileri bilemem ama Adana'da kredi kartına 300 Bin 3 ay sıfır faiz ya da 12 ay faizli taksitli çekim de yapıyorlarmış ilgilenenlere duyurulur.

Yakın zamanda elindeki aracı bayiye verip sıfır araç alan oldu mu ? Nasıl bir fiyatlandırma yapıyorlar ?

Bu fiyatta(2.138.000)şaşıracak bir şey yok. 2.400.000 fiyatı tiyatroydu zaten bir kampanya yapıp koca bir fırsat yaratmış izlenimi vereceklerdi başarılı bile oldular. Kendi fiyatına geldi araç ancak sosyal mecralarda dev kampanya alım fırsatı diye lanse ediliyor falan falan :)

Ama hala 2.400.000 gerçek fiyatıydı kampanya yaptılar diyen varsa elimde çok güzel bir köprü var ilgilenenler dm :)

Yakın zamanda elindeki aracı bayiye verip sıfır araç alan oldu mu ? Nasıl bir fiyatlandırma yapıyorlar ?
Öldürüyorlar fiyatı hatasız 11k km de 2024 model manuel golf aracıma 1400 gibi komik bir fiyat biçtiler ki geçen ay 1750 teklif etti birisi aracı vermedim.

Öldürüyorlar fiyatı hatasız 11k km de 2024 model manuel golf aracıma 1400 gibi komik bir fiyat biçtiler ki geçen ay 1750 teklif etti birisi aracı vermedim.

1400e varsa ben 1 adet alırım hemen aynı şekilde hatasız 15.000 km ye kadar
hemen şimdi

Son düzenleme:
Tesla standart için ön sipariş vermiştim ama bu fiyata siz golf life mı tercih ederdiniz 2475 tl ye tesla standart mı?

clio=peynir tenekesi alınıyor deseydin
1400e varsa ben 1 adet alırım hemen aynı şekilde hatasız 15.000 km ye kadar
hemen şimdi
Ağır hasarlı bile olsa o fiyata verilmez ayıptır. Keriz sanıyorlar insanları.

Hocam piyasa çok kötü . Her malın bir değeri var tabi ama nakit ihtiyacı olan veriyor aracı. 1 aydır kardeşime sıfır gri renk Tiguan bakıyorduk. Bayilerde en uygun 3570 e bulduk .bir galeride 3350 ye 2026 700 km de araç bulduk aldık.

Geri