Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şu an piyasada parası olan bazıları, mal satan herkesi hacizlik, batmış ve mecbur kalmış sanıyor.
Aynen öyle abi. Sonradan 1750 teklif edene aracı vermediğim için pişman oldum ama neyse :ROFLMAO:

Yakın zamanda elindeki aracı bayiye verip sıfır araç alan oldu mu ? Nasıl bir fiyatlandırma yapıyorlar ?
Benim Golfe 1 milyon teklif ettiler. İkinci el değerinin yaklaşık 200-300 bin lira altında değer sunuyorlar.

2 milyonluk araçta 200-300 lira piyasasının altında para iste eyvallah ancak 1 milyon araçta bu kadar fiyat kırmak insafsızlık.

İşin özü aracımı kendim 1200 e satsam yeni golf almak için 900 lira ekleme yapmam gerekiyordu ancak bayiiye satsaydım yaklaşık 1200 lira ekleme yapmam lazım. En ufak bir mantıklı açıklaması kalmıyor bu sayede bayiiye araç satmanın. Aracı onlara sattım diye ekstra indirim vs de yapmıyorlar.

2.150 M bandına Life Golf iyi gibi sanki mevcut piyasada bakınca, tabi biz Golf’e ayrı gözle bakıyoruz, da yine de fiyat-performans-donanım-motor kıyaslayınca gerçekten iyi Sıfır araçlar içinde.

Geri