en önemlisi bağımsız arka süspansiyon var bir de 200 hp daha ne istiyonDirek life değil ekranla her şey değişiyor. Phev ayrıca yakıttan da kâr ettirir ama uzun vadade soru işareti
en önemlisi bağımsız arka süspansiyon var bir de 200 hp daha ne istiyonDirek life değil ekranla her şey değişiyor. Phev ayrıca yakıttan da kâr ettirir ama uzun vadade soru işareti
Dsg farkını unuttunen önemlisi bağımsız arka süspansiyon var bir de 200 hp daha ne istiyon
Dq381 mi yoksaDsg farkını unuttun![]()
Eh sayılırDq381 mi yoksa![]()
bence 2.5 u hakedecek araç değil zaten ne sunuyorlar anlamıyorum düzgün kavrama koydular diye sevinelim mi? 360 kamera kör nokta yok elektrikli koltuk sunroff yok farlar desen idare eder 200 beygiri birleşik motorla kullanılıyor diye anladım bağımsız motor değil yani o da anlamsızen önemlisi bağımsız arka süspansiyon var bir de 200 hp daha ne istiyon
vag grubundan uzak mı duralımbence 2.5 u hakedecek araç değil zaten ne sunuyorlar anlamıyorum düzgün kavrama koydular diye sevinelim mi? 360 kamera kör nokta yok elektrikli koltuk sunroff yok farlar desen idare eder 200 beygiri birleşik motorla kullanılıyor diye anladım bağımsız motor değil yani o da anlamsız
kısaca vag grubundan uzak durun her servise gittiğimde kötü hissediyorum ısınamıyorum
kendilerini düzeltirlerse başkavag grubundan uzak mı duralım. forumun ismine bak bakalım
. seni şöyle diğer forumlara alalım hocam.
Hocam sa . Advanced sedanların fiyatları ne durumda bilginiz var mı2025 sifir a3 baslangic paket 2706 tl
Siyaj yada beyaz seçeneği baska renk yok
Dogus oto maslak
Hocam sa . Advanced sedanların fiyatları ne durumda bilginiz var mı