- İsim
- Onur
- Araç
- Golf 8,5 + Porsche 911
kağıthane aykan 2305Adana Aykan Golf Life 2.328.000 TL
kağıthane aykan 2305Adana Aykan Golf Life 2.328.000 TL
çözüm yağ değişimi %100 artık sana wp yazarım şimdiAbim gözümüz aydın müjdemi isterim benim araç da uğultu yapmaya başladı![]()
Byd nin araclarini gercek anlamda tarafsiz bir gozle inceleyip kullanirsaniz yilin otomobili olur. Ancak gelelim servise. O tarafi cok sikintili. Ben 1 yildir bekliyorum fabrika olayini ve vazgectiler. Her ne kadar araclari iyi de olsa acaba giderler mi mantigini asamiyorum. Byd cizik yedi artik benden.2025 yılının otomobilini bu üç harfli çinlileri seçen Türk Otomotiv Gazetecilerine sormak lazım bu haberi. Bakalım satış sonrası hizmetleri ne olacak?
Tiguan ve Tayron'un olduğu listeye Grandland ve Chery gibi araçları eklemek hakaret olur herhalde.Byd nin araclarini gercek anlamda tarafsiz bir gozle inceleyip kullanirsaniz yilin otomobili olur. Ancak gelelim servise. O tarafi cok sikintili. Ben 1 yildir bekliyorum fabrika olayini ve vazgectiler. Her ne kadar araclari iyi de olsa acaba giderler mi mantigini asamiyorum. Byd cizik yedi artik benden.
Arac degistirecek olan ben grandland,tiguan ve tayron uclemine dustum. Cok azda olsa chery tiggo 8 var ihtimal dahilinde. Para isleri kalani .
Hocam tamamen ekonomik meseleler. Alabilirsem tayron tiguan . Olmazsa grandland.Bos tiguan almak istemiyorum. Cok kotu basit duruyor. Bos tayron daha oturakli duruyor. Onunda koltuklar bos yani. Ikisininde elegans modelini almaya calisacagim. Tayron life olabilir. Grandlan gs oldukca dolu ve guzel ikinci plan olarak duruyor.Tiguan ve Tayron'un olduğu listeye Grandland ve Chery gibi araçları eklemek hakaret olur herhalde.
Maksat doluluksa ve ikinci el deki değer kaybı önemli değil derseniz tiggo 8 pro alabilirsiniz. Doluluk olarak hepsinden önde. Şanzıman ve Motor ikilisi de oldukça sağlam. Bir diğer alternatif ise sıfır araç yerine ikinci el 20 bin km altı tiguan / tayron bakabilirsiniz.Hocam tamamen ekonomik meseleler. Alabilirsem tayron tiguan . Olmazsa grandland.Bos tiguan almak istemiyorum. Cok kotu basit duruyor. Bos tayron daha oturakli duruyor. Onunda koltuklar bos yani. Ikisininde elegans modelini almaya calisacagim. Tayron life olabilir. Grandlan gs oldukca dolu ve guzel ikinci plan olarak duruyor.
Uzun süreli kullanımda nasıl dertler açar bilmiyorum ama kısa süreli kullanım için güzel gibi.
Ayrıca bunda 6 ileri ıslak kavrama yok muydu? 7 ileri yazmışlar
Bunların bence asıl problemi bagaj hacmi 270 lt. olması.Uzun süreli kullanımda nasıl dertler açar bilmiyorum ama kısa süreli kullanım için güzel gibi.
Aynen öyleBunların bence asıl problemi bagaj hacmi 270 lt. olması.
Led far olmaması ve 270 lt bagaj hacmi büyük dezavantaj. Garanti bitince ne tür sorunlar açar o da bilinmez. Leon FR Phev yerine Golf Life daha mantıklı duruyor. Karşısında hangi araç olursa olsun bu fiyat bandında en iyisi Golf Life.Uzun süreli kullanımda nasıl dertler açar bilmiyorum ama kısa süreli kullanım için güzel gibi.