Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

C olmuş troc da yersen işte

Formentor yalıtımı Golfe göre çok kötü diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ben yanaşmazdım. Spor görünen SUV mu olur 2 alakasız şey Spor ve SUV bence çok saçma

Hocam SUV 'nin açılımı "spor amaçlı araç" :LOL:

Espirisi bir yana demek istediğinizi anlıyorum. Ancak günümüzde SUV araçların büyük çoğunluğu Lüks, premium, kalite odaklı değil.

Fakat bir çok insan İri, pahalı ve gösterişli bir araca para ödeyerek lüks bir araç aldığı fikrine kapılıyor.

Bunla ilgili bir forumda aracındaki gürültü seviyesinden şikayet eden birisine aynı aracın kullanıcısından gelen bir cevap çok hoşuma gitmişti.

"Ne bekliyordunuz? İri yapılı, dev jantları olan ve sert sportif süspansiyona sahip performans odaklı bir araç satın aldınız. Bence araçta bir sorun yok." gibisinden bir cümle kullanmıştı.

İşte bu durum bilinçli tüketici ve bilinçsiz tüketici farkını gösteriyor.

Bir aracın fiyatı yada görünümü ile işlevini/amacını kıyaslamak pratikte hiç bir anlamı olmayan bir şey.

Mesela Jeep Wrangler 10.000.000 TL. Yalıtım ve konfor bu araçtaki en son odak noktalarından birisi, yani gürültü düzeyi Reno Broadway ile kıyaslanabilir. Bu aracı satın alıp da gürültü ve konfordan şikayet eden insanlar var.

Geri