Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tesla ?

Yürüyen computer/desktop/laptop/tablet

Togg
Tesla
Çinli

Çinliyi alır geçerim

Ön konsolda kumaş kullanmasalardı iyiydi aslında ama yine çok satar .2 milyon üzeri SUV alma eğilimi çok yüksek .Neyse bizler için şimdilik iyi bir durum en azından Golf fiyatları belli bir noktada duruyor.

Troc hatalı fiyat stratejisi ile gelince satamadılar tabi, fiyat kırmalar başlamış ama yetmez…

Ekli dosyalar

• IMG_3483.jpeg
    IMG_3483.jpeg
    167.3 KB · Görüntüleme: 36
Troc hatalı fiyat stratejisi ile gelince satamadılar tabi, fiyat kırmalar başlamış ama yetmez…
Normalde lansmanda fiyatlar uygun olması gerekirken lansmandan 20 gün sonra indirim yapılması fiyatların ne kadar şişik olduğunu gösteriyor. Style için de 2880 tl civarı fiyat paylaşılmış.

Normalde lansmanda fiyatlar uygun olması gerekirken lansmandan 20 gün sonra indirim yapılması fiyatların ne kadar şişik olduğunu gösteriyor. Style için de 2880 tl civarı fiyat paylaşılmış.
Baya indirmişler.

Biz burda bile dedik o fiyata satılır mı diye. Bunlar hangi kafayla o fiyatı yazdı zaten anlamıyorum. Gidip alanlara da bir şeyler dicem ama forumdan alanlar vardır diye demiyorum. Sahi bu forumu takip eden o fiyatları vermez de neyse demeyeyim

Baya indirmişler.

Biz burda bile dedik o fiyata satılır mı diye. Bunlar hangi kafayla o fiyatı yazdı zaten anlamıyorum. Gidip alanlara da bir şeyler dicem ama forumdan alanlar vardır diye demiyorum. Sahi bu forumu takip eden o fiyatları vermez de neyse demeyeyim
Alanlara hayırlı olsun. Style pakete iq led ve hafızalı koltuk koymayıp fiyatı daha uygun yapsalardı mutlaka talep görebilirdi ama şu şartlarda zor. Ciddi indirim olmasa da bu modelde yıl sonuna kadar fiyat yukarı yönlü çok değişmez gibi geliyor.

Geri