@Savatage bakalım hocam ayarlamaya çalışıyoruz nasip olursa alacaz hakkımızda hayırlısı
Kesinlikle bence deHayata renk katıyor bence![]()
Gerçekten suvlarin eksisi fazla aslında. Zorunluluk yoksa gereksiz.2 yıl kadar tiguan kullanmış ve şu an satışa koyup nasip olursa sıfır golf life almaya niyet etmiş birisi olarak söylüyorum
Araçta hiçbir şekilde sürüş hissiyatı ,konfor, yalitim ve sessizlik yok golfun yanından bile geçmiyor (suvların çoğunluğu otomobil hissiyatı vermiyor verenler de zaten afaki rakamlarda)
Tiguani çocuğum ilk doğduğunda bagaj ve geniş hacım ihtiyacı nedeniyle aldim şimdi bir hayli büyüdüğü ve artık eskisi kadar ihtiyacımız olmadığını gördüğümde aracın eksileri çok rahatsız etti ve eşime de az yakıt,konfor,sessizlik sebebiyle piyasada bu paraya alınabilecek en kaliteli araç olarak gördüğüm golf 8.5 almaya karar verdim
Not:sattığımız eşimin araci kendi aracim golf 7.5 1.5 tsi 2019
Yerden yüksek olduğunda kendini daha rahat hisseden kişiler ve geniş aile/çocuklu aileler için daha kullanışlı oluyor diye düşünüyorum..Gerçekten suvlarin eksisi fazla aslında. Zorunluluk yoksa gereksiz.
Yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun.
Dün Forza Gilles Ali hocamın yazdığı sonu üzücü anısı hariç bence gereksiz.Yerden yüksek olduğunda kendini daha rahat hisseden kişiler ve geniş aile/çocuklu aileler için daha kullanışlı oluyor diye düşünüyorum..
Golf bakarken Formentor ve Q2 de bakıyordum ama tercihi Golf’ten yana kullandım![]()
3 milyona o araci begen cikarda kac kisi cikar? Bir arabanin ici bu kadar mi kotu tasarlanir. Eski Tcroc kesinlikle daha guzel. O fiyata satamaz. O fiyata Tiguan satamayan firma bu tcrocu hic satamaz. Max 2,5 diyorum piyasada gorunmek istiyorsa.Ne oldu bu yeni troc lara
At/eşek/domuz etinden üretilmiş sucuklar gibi piyasadan toplatıldı satışı yasaklandı büyük ihtimal???
3 milyona ne güzel satacaklardı ? Hevesli vw fanlarına?
Antalya Alvin güncel rakamlar
2025 Golf Life 2250 - siyah var
2026 Golf Life 2350 - renk sormadım
@Savatage
3 milyona o araci begen cikarda kac kisi cikar? Bir arabanin ici bu kadar mi kotu tasarlanir. Eski Tcroc kesinlikle daha guzel. O fiyata satamaz. O fiyata Tiguan satamayan firma bu tcrocu hic satamaz. Max 2,5 diyorum piyasada gorunmek istiyorsa.