Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ne oldu bu yeni troc lara

At/eşek/domuz etinden üretilmiş sucuklar gibi piyasadan toplatıldı satışı yasaklandı büyük ihtimal???

3 milyona ne güzel satacaklardı ? Hevesli vw fanlarına?

2 yıl kadar tiguan kullanmış ve şu an satışa koyup nasip olursa sıfır golf life almaya niyet etmiş birisi olarak söylüyorum
Araçta hiçbir şekilde sürüş hissiyatı ,konfor, yalitim ve sessizlik yok golfun yanından bile geçmiyor (suvların çoğunluğu otomobil hissiyatı vermiyor verenler de zaten afaki rakamlarda)
Tiguani çocuğum ilk doğduğunda bagaj ve geniş hacım ihtiyacı nedeniyle aldim şimdi bir hayli büyüdüğü ve artık eskisi kadar ihtiyacımız olmadığını gördüğümde aracın eksileri çok rahatsız etti ve eşime de az yakıt,konfor,sessizlik sebebiyle piyasada bu paraya alınabilecek en kaliteli araç olarak gördüğüm golf 8.5 almaya karar verdim
Not:sattığımız eşimin araci kendi aracim golf 7.5 1.5 tsi 2019

@Savatage bakalım hocam ayarlamaya çalışıyoruz nasip olursa alacaz hakkımızda hayırlısı

@Savatage bakalım hocam ayarlamaya çalışıyoruz nasip olursa alacaz hakkımızda hayırlısı

Ayak üstü 22?? Küsürlü fiyatlar veriyorlar . (??) Bu küsüratı vermemeye çalışın (+25+30 bin)

Adamlar mart golf satıslarında yine dibi boylamıslar zaten

Teklifim 2200 deyip numaranızı bırakıp masadan kalkın acele etmeyin

Ayrıca bayilerde renk sıkıntısı falan da yok istediginiz rengi alabilirsiniz

Geri