Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Adamların ellerinde TROC yok , fiyat açıklamışlar ? ( Showroom araçlarının dışında araç getirmemişler)

Tam Laboratuvar Deneyi !

3 milyon veren olursa 3,5 milyon yaparız
Yine veren olursa 4 milyon yaparız

Nabza göre şerbet
Sazana göre YEM !!

Adamların ellerinde TROC yok , fiyat açıklamışlar ? ( Showroom araçlarının dışında araç getirmemişler)

Tam Laboratuvar Deneyi !

3 milyon veren olursa 3,5 milyon yaparız
Yine veren olursa 4 milyon yaparız

Nabza göre şerbet
Sazana göre YEM !!
Fiyatları tam ÖTV dilimleri sınırlarında , muhtemelen ilk etapta buradan pay alacaklar için satıldı ya da satılacak..

Golf 150 hp
Troc 115 HP olmalıydı yanlış yapmışlar
Bence isteyen istediğini alabilmeli. Benim için düşük yakıt tüketimi daha önde mesela. 116 bana daha iyi. Sen performans istersin 150 daha iyi.

Seçenek olmalı. Bizde seçenek yok

Golf 150 hp
Troc 115 HP olmalıydı yanlış yapmışlar
Bu konuda bende cok saskinim…Astra ile ilgileniyorum bu aralar 1.2 At8 sanzuman 130 bg full paket ne ararsan var 2k altına rakamları var…Golfe bakiosun fiyat yuksek bg dusuk donanim en ufak sey para fiyat akil kari degil …Anlamadim gitti

Bu konuda bende cok saskinim…Astra ile ilgileniyorum bu aralar 1.2 At8 sanzuman 130 bg full paket ne ararsan var 2k altına rakamları var…Golfe bakiosun fiyat yuksek bg dusuk donanim en ufak sey para fiyat akil kari degil …Anlamadim gitti
çünkü biri stelantis 1.2 pürtek.
biri das auto

şaka yapmıyoru m.
bi yerde döner 300, başka bi yerde 500tl.
hangisi bütçenize uygunsa.
fakat dönerler aynı değil.

Son düzenleme:
çünkü biri stelantis 1.2 pürtek.
biri das auto

şaka yapmıyor.
bi yerde döner 300, başka bi yerde 500tl.
hangisi bütçenize uygunsa.
fakat dönerler aynı değil.
Evet golf c hb kralı direk.

Ulan 5 sene önce bana Golfü böyle savuncan deseler küfürle hadi ordan lan derdim. Düştüğüm duruma bak Golf diyorum başka bişi demiyorum

Evet golf c hb kralı direk.

Ulan 5 sene önce bana Golfü böyle savuncan deseler küfürle hadi ordan lan derdim. Düştüğüm duruma bak Golf diyorum başka bişi demiyorum
Yahu hiç sormayın. Çocukluğumdan gelen Golf aşkı var eyvallah ancak bundan 2-3 sene öncesine kadar 'lan o para golfe verilir mi, golf asla o parayı hak etmiyor. 'gibi gibi cümleler kurardım. Şimdi ise öyle mi ???? Bana soruyorlar:

-Abi 1 lira param var ne alayım ? 'Golf 7 al 2-3 parça işlemli olsun'
-Abi 1.2 lira param var ne alayım ? 'Golf 7 al hatasız'
-Abi 1.4 lira param var ne alayım ? 'Golf 7.5 al '
-Abi 1.6 lira param var ne alayım ? 'Golf 7.5 Highline al'

Çevremde de eşime dostuma aldırdığım insanlar oldu 1 tanesi bile; Ulan keşke bu paraya megane 4, focus 4.5, peugeot 308, honda civic, opel astra, alırdım diye pişmanlık yaşamadığına da adım gibi eminim. Tabii ben Golf 7-7.5 tayfasını deneyimledim 8-8.5 için fikirlerim ne olur bilemem.

Yahu hiç sormayın. Çocukluğumdan gelen Golf aşkı var eyvallah ancak bundan 2-3 sene öncesine kadar 'lan o para golfe verilir mi, golf asla o parayı hak etmiyor. 'gibi gibi cümleler kurardım. Şimdi ise öyle mi ???? Bana soruyorlar:

-Abi 1 lira param var ne alayım ? 'Golf 7 al 2-3 parça işlemli olsun'
-Abi 1.2 lira param var ne alayım ? 'Golf 7 al hatasız'
-Abi 1.4 lira param var ne alayım ? 'Golf 7.5 al '
-Abi 1.6 lira param var ne alayım ? 'Golf 7.5 Highline al'

Çevremde de eşime dostuma aldırdığım insanlar oldu 1 tanesi bile; Ulan keşke bu paraya megane 4, focus 4.5, peugeot 308, honda civic, opel astra, alırdım diye pişmanlık yaşamadığına da adım gibi eminim. Tabii ben Golf 7-7.5 tayfasını deneyimledim 8-8.5 için fikirlerim ne olur bilemem.
Aynısı aynısı. Enayi bunlar yav derdim. Şimdi o enayi ben oldum iyi mi😃

Ancak 7-7.5 kasasını ben önermiyorum. Fiyatları malum fazla şişik. 8 al desem alternatör nedir nasıl kullanılır bilmeyen adama asla önermem. Sonra alternatör mal mal kullanır bozulunca sen aldırdın olur çünkü. Arabadan anlayan adamlara öneriyorum sadece 8 ve 8.5 kasasını

Aynısı aynısı. Enayi bunlar yav derdim. Şimdi o enayi ben oldum iyi mi😃

Ancak 7-7.5 kasasını ben önermiyorum. Fiyatları malum fazla şişik. 8 al desem alternatör nedir nasıl kullanılır bilmeyen adama asla önermem. Sonra alternatör mal mal kullanır bozulunca sen aldırdın olur çünkü. Arabadan anlayan adamlara öneriyorum sadece 8 ve 8.5 kasasını
Hocam 7 nin değil de 7.5 kasanın fiyatları çok uçmuş. Golf 7 nin segment olarak rakibi olan honda civic fc5 in fiyatları daha uçuk ama hep Golf göze çarpıyor.

Fark ettiğim bir şey var son 1 yıldır Golf 7 ile Golf 7.5 arası makas iyice açılmış. Aynı arabaya sadece 2-3 yaş daha genç diye 400 bin lira fazla verilir mi ? Bence verilmez, mevcuttaki ile devam etmek daha mantıklı geliyor bana şu an. Yoksa şu anki aracımı aldığım zaman '1sene binerim 7.5 kasaya geçerim' hesabıyla almıştım ancak bu işten vazgeçtim uçurum fiyat farkından dolayı.

Nisanın 4 ünde satış rakamlarını açıklarlar

Yeni CLİO rekor kırdı 1. oldu falan

Nerde abicim bu cliolar ?
Trafikte yok? sokaklarda yok ?
Avm otoparklarında yok ?

Bir clionun 1850 etmeyecegini anladı sanırım millet !!!

Bir taigo life 1770 ise?

Clionun dolusu dahi anca 1550-1600 etmeli

Geri