Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ellerinde kesin 2024 golfde vardır bunların.

Kardesim kalmadı bitti gelmeyecek gelirse 5500 üncü sıradasınız. Gelmezse 10500 !

Kasko , sigorta , cam filmi poset kaplama buradan yaptırmak zorunlu +45000 tl)

Arabayı teslim alırkende bayide 5 rekat şükür namazı kılmak zorunlu

Bitti bu hikayeler !!!!

Ben olsam 2025 model istiridye golfe 2149 teklif edip kartımı bırakıp çay icip masadan kalkardım .

Golf life 2025 anemon mavisi/istiridye gri 2168
Golf life 2026 metalik renkler 2245 tl
Kadiq 2026 Monte Carlo 2350
Arkadaşlar siz olsanız Golf mu Kadiq mi alirsiniz
Yanlışınız olmasın 2.350 ‘ye Kodiaq vermezler,

Kamiq veya kraq olmasın

Bu şartlarda kesinlikle Golf 8.5 Life alınmalıdır,

(B segmenti SUV ‘a) Skoda Kamiq ‘e 2.350 vermek çok büyük bir hata bence.
Tanıdık geçen sene monte Carlo paketini aldı. Naptıysam vazgeçiremedim. Yemin ediyorum yanından geçemez bizimkilerin. Anahtarı kontaklı araba anahtarı, Spor detayları aşırı dandik falan... Dalga geçiyorum hala onu aldığı için 😃

Subat sonunda 2025 model anemon mavisi life golf aldim 2135 e plaka ruhsat mtv ve noter harci hepsini bayi odedi ozaman bile bana pahali golfe o para verilmez diyenler vardi aradan 15 gun gecmeden yillar gecsede golf kalitesini ortaya koydigunugosteriyor kesinlikle c segmentinden golf ve digerleri olarak ayirmak gerekiyor

Renault Megane 4 sedan 1.3 tce 140 hp manuel 1500 liraya düşmüş. Otomatik EDC ise 1740 lira

İşin garibi bayii bunu lütuf olarak sunuyor. 1 ay önce manueli 1370 e vermişlerdi. Touch paket doluluğu bir Golf life olarak dolu olmasa da (bence boş ancak joy pakete göre bakınca dolu gibi geliyor) tercih edilebilir fiyatından dolayı.

Renault Megane 4 sedan 1.3 tce 140 hp manuel 1500 liraya düşmüş. Otomatik EDC ise 1740 lira

İşin garibi bayii bunu lütuf olarak sunuyor. 1 ay önce manueli 1370 e vermişlerdi. Touch paket doluluğu bir Golf life olarak dolu olmasa da (bence boş ancak joy pakete göre bakınca dolu gibi geliyor) tercih edilebilir fiyatından dolayı.
Evet fiyat için tercih edilebilir belki c segment isteyen için. Cliodan iyidir en azından. Yine de tercih eder miyim? Impression Golf 8 tercihim olurdu düşük km

İllaki Kamik alınacaksa üst baremden şu an 1870 e Premimum kamik alınıp gecilmeli

Monte carlo donanımlı 2350 falan yazık paralar.
1.870 ‘yine de kamiq almam,

C segmenti parasına B segmenti yalandan SUV ‘a 1 kuruş verilmez bana göre.

Geri