Fan yok pad altında. O yüzden bir işe yaramıyor o kanallar.bizdeki hava kanallı pedi kaldırınca altta fan gibi bir şey yok mu? tiguan ve passatta var.
Fan yok pad altında. O yüzden bir işe yaramıyor o kanallar.bizdeki hava kanallı pedi kaldırınca altta fan gibi bir şey yok mu? tiguan ve passatta var.
kontrol ettiniz mi hocam? pedi sökünce altının fotosunu çeker misiniz?Fan yok pad altında. O yüzden bir işe yaramıyor o kanallar.
Evet daha birkaç gün önce temizlik için kaldırdım padi. Altında kablosuz şarj standı var kapak gibi düz duruyor. Araca bindiğimde fotoğrafını çekerim basit zaten padin kaldırılması. Orta konsol tarafındaki kenardan tırnağınızla kaldırın geliyor komplekontrol ettiniz mi hocam? pedi sökünce altının fotosunu çeker misiniz?
vay be ben de soğtuma var diye seviniyordum. tiguan ve passatta kablosuz şarj altına fan var. golfte de koymaları gerekirdi. pedi delikli fan varmış gibi yapmışlar ama bu kandırmacaymışEvet daha birkaç gün önce temizlik için kaldırdım padi. Altında kablosuz şarj standı var kapak gibi düz duruyor. Araca bindiğimde fotoğrafını çekerim basit zaten padin kaldırılması. Orta konsol tarafındaki kenardan tırnağınızla kaldırın geliyor komple
Aynen ben de o gün iç temizlik yaparken padi kaldırdım. O Kanal sadece boşluk yaratıp hava girsin, yüzey alanı artsın diye var muhtemelen.vay be ben de soğtuma var diye seviniyordum. tiguan ve passatta kablosuz şarj altına fan var. golfte de koymaları gerekirdi. pedi delikli fan varmış gibi yapmışlar ama bu kandırmacaymış![]()
Altına 3 tane kürdan koysam aynısı olur, al sana soğutma kanalıvay be ben de soğtuma var diye seviniyordum. tiguan ve passatta kablosuz şarj altına fan var. golfte de koymaları gerekirdi. pedi delikli fan varmış gibi yapmışlar ama bu kandırmacaymış![]()
Ne arabamda kablosuz şarj var ne telefonum kablosuz şarjlı destekliyor. Takıyorum kabloyu ısınmaymış fanmış hiç uğraşmıyorum valla
eee kardeşim bu sektörde varız ya ben size söyledim
hocam kablosuz şarj süper özellik bence. ben kullanıyorum bazen. golf 8.5lardaki hem soğutmalı hem de qi2 destekliyor sanırım şarj hızı baya yüksekNe arabamda kablosuz şarj var ne telefonum kablosuz şarjlı destekliyor. Takıyorum kabloyu ısınmaymış fanmış hiç uğraşmıyorum vallaBazen teknoloji harbiden yoruyor
Ben daha bir şey almadımeee kardeşim bu sektörde varız ya ben size söyledim. şaka bir yana aldıgınız ped golf 8 pedi. golf 8.5 olan ped ayrı. bence onu almalısınız. tabi parça no bilmiyorum.