Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kontrol ettiniz mi hocam? pedi sökünce altının fotosunu çeker misiniz?
Evet daha birkaç gün önce temizlik için kaldırdım padi. Altında kablosuz şarj standı var kapak gibi düz duruyor. Araca bindiğimde fotoğrafını çekerim basit zaten padin kaldırılması. Orta konsol tarafındaki kenardan tırnağınızla kaldırın geliyor komple

Evet daha birkaç gün önce temizlik için kaldırdım padi. Altında kablosuz şarj standı var kapak gibi düz duruyor. Araca bindiğimde fotoğrafını çekerim basit zaten padin kaldırılması. Orta konsol tarafındaki kenardan tırnağınızla kaldırın geliyor komple
vay be ben de soğtuma var diye seviniyordum. tiguan ve passatta kablosuz şarj altına fan var. golfte de koymaları gerekirdi. pedi delikli fan varmış gibi yapmışlar ama bu kandırmacaymış :(

vay be ben de soğtuma var diye seviniyordum. tiguan ve passatta kablosuz şarj altına fan var. golfte de koymaları gerekirdi. pedi delikli fan varmış gibi yapmışlar ama bu kandırmacaymış :(
Aynen ben de o gün iç temizlik yaparken padi kaldırdım. O Kanal sadece boşluk yaratıp hava girsin, yüzey alanı artsın diye var muhtemelen.

Altına 3 tane kürdan koysam aynısı olur, al sana soğutma kanalı 😁

Kanallar hava girişi için varmış. Yüzey altında çok küçük bir fan var. @omer @Mule
1773132259595.jpeg1773132333493.jpeg
Ne arabamda kablosuz şarj var ne telefonum kablosuz şarjlı destekliyor. Takıyorum kabloyu ısınmaymış fanmış hiç uğraşmıyorum valla😃 Bazen teknoloji harbiden yoruyor

Kanallar hava girişi için varmış. Yüzey altında çok küçük bir fan var. @omer @Mule
1773132259595.jpeg1773132333493.jpeg
eee kardeşim bu sektörde varız ya ben size söyledim :D. şaka bir yana aldıgınız ped golf 8 pedi. golf 8.5 olan ped ayrı. bence onu almalısınız. tabi parça no bilmiyorum.

Ne arabamda kablosuz şarj var ne telefonum kablosuz şarjlı destekliyor. Takıyorum kabloyu ısınmaymış fanmış hiç uğraşmıyorum valla😃 Bazen teknoloji harbiden yoruyor
hocam kablosuz şarj süper özellik bence. ben kullanıyorum bazen. golf 8.5lardaki hem soğutmalı hem de qi2 destekliyor sanırım şarj hızı baya yüksek

eee kardeşim bu sektörde varız ya ben size söyledim :D. şaka bir yana aldıgınız ped golf 8 pedi. golf 8.5 olan ped ayrı. bence onu almalısınız. tabi parça no bilmiyorum.
Ben daha bir şey almadım :) kablosuz destekliyor telefonum koyuyorum sıcaklığına göre şarjı kesiyor yeniden başlatıyor takılıyor kafasına göre. Kalıcı olarak ayarlardan kapatabilsek kapatırım. Çakmaklıkta Anker'in kaliteli bir şarj cihazı takılı kablo ile ederim en temizi :)

@Mule @tresspect @Brk34 hocamlar burayı rahatsız etmeyelim bizim konuya gelin.

Basılı tut ekranın altındaki 3 sağda 3 solda olan küçük tuşlara.

İstersen üstteki 4-5 tane olan yeri de basılı tut özelliştir

Hatta komple ana sayfaya basılı tut. Ana sayfa bile özelliştirebilirsin. Hatta 2. Ve ya 3. Sayfa oluşturup sağa sola kaydırıp sayfalar arası geçiş yapabilirsin
Bunlarla ilgili güzel bir video ihtiyacı var forumda, ekipman varsa bilgi birikiminizle bir video hazırlasanız bizlere şahane olur. :)

Günahını aldım vw nin, kürdan koysam aynısı olur falan diye.

Geri