Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araba hazırda varsa iyi fiyat diye düşünüyorum

Artık yavaş yavaş bu mk8 kasanın sonuna dogru yaklasyıyoruz. 6 yılı devirdi.

Yüzü yavaş yavaş eskiyen araca YOK bitti kalmadı çekemezler zaten

Yeni TROC olsa hepsi bitti tükendi diyebilirler ama çekecekleri fiyatlara bağlı

Style troc ? 2850 olacak deniyor ?

Life troc ? Boş gözleme niyetine 2450 olsa da işi zor.

jantlar güzelmiş, ama o jantlı versiyon 2.1 m değildir muhtemelen.

Artık tek donanım paketi var dizelde, standart olabilir.
Yok , tekrar baktım bence de standart değildir, olamayacak kadar iddialı 🙂

Burada var tanıtımı;

Son düzenleme:
Güncel alıntı fiyat teklifleri

2025
Golf Life 2116 tl
Taigo Life 17 jant 1780 tl

Tiguan Life 2850 tl

A3 sb cam tavansız beyaz 2670 tl

2026 Kamiq Premium 1875 tl

Bmw 1 sportline 3305 tl

citroen c4 1.2 puretech you 1510 tl

2008 gt 2030 tl
2008 allure hybrid cam tavan 1850 tl

i20 elite 1680 tl

yeni troc Mart 15 te mi çıkıyor?

B segmenti SUV ‘a 2.800-2.900 milyon lira vermek heralde rüyalarımda bile böyle bir hayalim olmazdı,

Bir gece yattığımda uykumda bayiden 2,9 milyona T-Roc alıyormuşum gibi bir durum yaşamak, bu durum rüya bile olsa kendime sinirledirdim, bir an önce o kabustan uyanmak isterdim,

Daha iyisini daha ucuza (Golf Life-Style / Audi A3) alabiliyorken,

Şehre yeni gelmişleri tokatlayan filmlerdeki karekterler gibi kendimi o duruma düşürücek kadar henüz aklımızı kaybetmedik :)

Yeni Troc ne avantajı artısı var da golf styledam pahalıya satılıyor
Yerden 2 cm yüksek:)
B segmenti SUV ‘a 2.800-2.900 milyon lira vermek heralde rüyalarımda bile böyle bir hayalim olmazdı,

Bir gece yattığımda uykumda bayiden 2,9 milyona T-Roc alıyormuşum gibi bir durum yaşamak, bu durum rüya bile olsa kendime sinirledirdim, bir an önce o kabustan uyanmak isterdim,

Daha iyisini daha ucuza (Golf Life-Style / Audi A3) alabiliyorken,

Şehre yeni gelmişleri tokatlayan filmlerdeki karekterler gibi kendimi o duruma düşürücek kadar henüz aklımızı kaybetmedik :)
Geçen rüyamda Golf 9 alıyordum yeminlen. Rüyada bile doğru kararı veriyoruz 😂

Golf 8.5 Life şu piyasada bu paraya en mantıklı araç, arada bir kullanıyorum 1.6 tdi yakıt performansı veriyor, yalıtım deseniz üst, özellikler deseniz dolu dolu, yolda gidişi sürüş zevki ekstrası, b suvlara verilen bu paralara yazık üstelik dıştan yüksek kaba duruyor diye geniş zannediyorlar bu SUV ları iyi algı yaratıyor üreticiler.

Artık tek donanım paketi var dizelde, standart olabilir.
Yok , tekrar baktım bence de standart değildir, olamayacak kadar iddialı 🙂

Burada var tanıtımı;

Üstad 2025 yılı başında 2025 model 1.2 olanı aldım zaten tek paketti gs olarak geliyordu. Golf 8 den geçmiştim. Aslında genel olarak memnundum ancak multimedya ve bazı sorunlar bitmedi. Motordan ve ön göğüsten gelen sesler ve özellikle yetkili servislerin iş bilmezliği beni araçtan soğuttu. Sattım bu sefer golf 8,5 alarak golfe tekrar dönüş yaptım. En azından golfle ilgili sorun yaşadığım zaman bu zamana kadar servis hemen çözdü ve açıkcası stellentis servislerine göre daha bilgin ve yetkili ustalar var diyebilirim en azından bana öyle denk geldi.

Bende alakasız bi yerden dalayım

Bu yeni clio daki 1.2 tce motor çokmu fazla yakıyor ki ? Fabrikasyon lisanslı LPG sürümüyle de piyasaya sürülecek

Sinek sıklet bir aracta Lpg ihtiyacı varsa ? Çok büyük ihtimal bu 1.2 tce motor ekonomik bir motor değil

Tsi dan az yakan benzinli motor icat edilene kadar en az yakan yine tsi olacak gibi.

Gelelim

Astra gs dizel 2100
Golf life 2100

100 kere yazı tura atsan 99 kere golf gelir .

Güncel alıntı fiyat teklifleri

2025
Golf Life 2116 tl
Taigo Life 17 jant 1780 tl

Tiguan Life 2850 tl

A3 sb cam tavansız beyaz 2670 tl

2026 Kamiq Premium 1875 tl

Bmw 1 sportline 3305 tl

citroen c4 1.2 puretech you 1510 tl

2008 gt 2030 tl
2008 allure hybrid cam tavan 1850 tl

i20 elite 1680 tl
Hocam golf fiyatini hangi bayi veriyor yardımcı olma şansınız var mi

Üstad 2025 yılı başında 2025 model 1.2 olanı aldım zaten tek paketti gs olarak geliyordu. Golf 8 den geçmiştim. Aslında genel olarak memnundum ancak multimedya ve bazı sorunlar bitmedi. Motordan ve ön göğüsten gelen sesler ve özellikle yetkili servislerin iş bilmezliği beni araçtan soğuttu. Sattım bu sefer golf 8,5 alarak golfe tekrar dönüş yaptım. En azından golfle ilgili sorun yaşadığım zaman bu zamana kadar servis hemen çözdü ve açıkcası stellentis servislerine göre daha bilgin ve yetkili ustalar var diyebilirim en azından bana öyle denk geldi.
Golf de Golf diye boşuna diretmiyoruz...
Bende alakasız bi yerden dalayım

Bu yeni clio daki 1.2 tce motor çokmu fazla yakıyor ki ? Fabrikasyon lisanslı LPG sürümüyle de piyasaya sürülecek

Sinek sıklet bir aracta Lpg ihtiyacı varsa ? Çok büyük ihtimal bu 1.2 tce motor ekonomik bir motor değil

Tsi dan az yakan benzinli motor icat edilene kadar en az yakan yine tsi olacak gibi.

Gelelim

Astra gs dizel 2100
Golf life 2100

100 kere yazı tura atsan 99 kere golf gelir .
3 silindir motorların olayı az yakmak değilse neden varlar zaten çok saçma. 3 kuruş fazla olsun 4 silindir olsun. Bizim 1.5 lerden az yakan motor yoktur, varsa da ben bilmiyorum. Varsa da bizimki gibi sağlam değildir. En azından şuanlık

Yazı tura muhabbeti de 99 Golf gelir, kalan 1 de dik gelir

Geri