Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam yok. Yeni tip çift kavramalı şanzıman (edcs6 veya edcs7) sadece hybrid motora uygun. Adından da anlaşılacağı üzere.

Düz 1.2 puretech ve 1.5D motorlar gelen PSA araçları hala Japon üretimi olan Aisin EAT8 ile geliyor.

Alman endüstrisi kendi içinde batmaz da bizim ülkede batacak gibi bu gidişle.

Evet evet

Astra dizel eat8 le geliyormuş

2080 fiyat alanlar var !?

Evet evet

Astra dizel eat8 le geliyormuş

2080 fiyat alanlar var !?
Şu an var mı ancak kredi imkanları çok iyi oluyor psa finansın. Faizsiz yüksek miktarda kredi de veriyorlar. Kredi kullanmayalım diyelim 2050 ye dahi alırsınız biraz pazarlık ve naz yeteneği ile

Şu an var mı ancak kredi imkanları çok iyi oluyor psa finansın. Faizsiz yüksek miktarda kredi de veriyorlar. Kredi kullanmayalım diyelim 2050 ye dahi alırsınız biraz pazarlık ve naz yeteneği ile

Alternatörü bozulmamak kaydıyla
Şu an yine life golf 2080 e tek mantıklı araç

Clio 1850 ye çok saçma fiyatta şu an (astra dizel eat8 alınır)

Alternatörü bozulmamak kaydıyla
Şu an yine life golf 2080 e tek mantıklı araç

Clio 1850 ye çok saçma fiyatta şu an (astra dizel eat8 alınır)
Bayiden dizel alacak adam bundan sonra zor çıkar. Dizelci kalmadı gibi bir şey çünkü dizelin nerdeyse avantajı kalmadı. Yok partikül yok adblue yok şu yok bu derken benzinli geçiyordur belki masrafı. Parayı da geçtim insanlar uğraşmak istemiyor.

Life Golf bu paralara dururken Clio alanı çocuk parkına bırakın eline de oyuncak araba verin oynasın. Bütçe yetiyorsa koşulsuz şartsız Golf

Benim bir arkadaş araç
Bayiden dizel alacak adam bundan sonra zor çıkar. Dizelci kalmadı gibi bir şey çünkü dizelin nerdeyse avantajı kalmadı. Yok partikül yok adblue yok şu yok bu derken benzinli geçiyordur belki masrafı. Parayı da geçtim insanlar uğraşmak istemiyor.

Life Golf bu paralara dururken Clio alanı çocuk parkına bırakın eline de oyuncak araba verin oynasın. Bütçe yetiyorsa koşulsuz şartsız Golf

117 bin km ye geldim. Araçla 8,5 yıla doğru gidiyoruz.

Araba tdi oldugu icin cebimden ekstra para çıktığı olmadı . Arıza vermedi. (Gerci dizel ekipmanı olarak sayılan 4 kızdırma bujisinden 1 tanesi arıza verdi . 500 lira verdim değistirdim oldu bitti)

+200 bine kadarda vermeyecek ( benim kullandığım araç kolay kolay bozulmaz)

Yetkili servise adım atmadan para dökmeden kendi bakım + yağ degişimi tercihlerimle 8,5 yıl / 117 bin km yol aldım

+200 bin km den sonra arıza verirsede
Ben oluşacak masrafları hepsini cebimde bıraktım zaten. Yetkili servislere para dökmeyerek.

Arabanın sesi soluğu tansiyonu nabzı neşesi ,kan şekeri mükemmel .

Şu aracın eşgaline bakınca +200 bine kadar masraf açmayacağı çok belli
17662.jpg

Benim bir arkadaş araç

Araba tdi oldugu icin cebimden ekstra para çıktığı olmadı . Arıza vermedi. (Gerci dizel ekipmanı olarak sayılan 4 kızdırma bujisinden 1 tanesi arıza verdi . 500 lira verdim değistirdim oldu bitti)

Yetkili servise adım atmadan para dökmeden kendi bakım + yağ degişimi tercihlerimle 8,5 yıl / 117 bin km yol aldım

Ben oluşacak masrafları hepsini cebimde bıraktım zaten. Yetkili servislere para dökmeyerek.

17662.jpg
Çok güzel duruyor, 😊
Kazasız belasız 200 binleri görün inşallah.

Benim bir arkadaş araç

17662.jpg
Eski dizeller ile yeniler aynı değil ama. Eskisi gibi çekici değiller. Eskisi gibi sağlam değiller. Emisyon kuralları dizellerin elini kolunu bağladı. Bu bir gerçek maalesef. Eskisi gibi ucuza da gelmiyor. Durum bu. Bu koşullarda bulacakları alıcı üst komşum gibi dizelci tayfa olur anca. Adamın yillardır TDI ve DCI harici araba kullandığını görmedim. Araç kiralarken bile dizel kiralıyor

5 ay kadar önce, ani bir kararla 2017 1.6 Tdi R Line Passat ı 2.200 e sattım.

Son 1 aydır araç arayışındayım

Olmazsa olmaz kriterlerim

Motor Benzinli ve 4 silindir olacak, kesinlikle Milt hibrit ( eTSİ ) veya ACT motor olmayacak,

Bu kriterlerde VW araç bulamayacağımı anladım, bir tek 1.5 Tsi T-ROC var, o da bir türlü içime sinmedi, zaten hali hazırda T-Cross var, bir benzerini daha, sadece 4 silindirli diye almanın bir anlamı yok diye düşünüyorum. Yeni T-Roc da Mild Hibrit olacakmış ...

Aylak aylak dolanırken Kia bayisine daldım Sıfır makyajlı Sportage 1.6 T-GDİ 4x4 Prestige paket araca 3.130 bin TL fiyat verdiler.

DCT şanzıman hakkındaki ön yargımı belirtince

Satış görevlisi, şanzımanın 7 ileri Islak kavrama DCT olduğunu söyledi ama,

gerek KİA teknik dökümanlarında, gerek internet ortamında bunu teyit edecek hiç bir bilgiye ulaşamadım.

Her şeye rağmen araçta bir şeyler eksik gibi duruyor, bir türlü içime sinmiyor uzak doğu araçları.

Şimdi listemde 45 000 km altı

Cupra Formentor 1.5 TSİ ( 2023 - 2025 )

Mercedes E180 ( 2017 - 2018 )

Bmw 3.20i ( 2019 - 2021 G20 kasa ) 2021 sonrası LCİ G22 kasalardaki Tablet ekran hoşuma gitmedi

Bmw 4.20i veya 5.20i ( 2021 - 2023 )

Rabbim hayırlı olanı nasip eder inşallah.

.

Birde emsal Tdi araç örneklemelerinden en gerceğini gözlemledim

Biraderden peder beye geçen 2012 tdi manuel passat (birader sıfırdan almıstı)

380 bine kadar hicbir TDİ/Dizel hastalığına yakalanmadı

380 binde
Dpf mefta (yıkandı) egr mefta (iptal edildi)

390 binde
Enjektörler mefta (temizlendi kalibre edildi tekrar takıldı)

Peki bu tdi araç 380 bin km de sorunsallar yasatmaya başladıysa

Ben niye anca +200 bin km yi hedefledim?

Passat ömrünün çogunu uzun yolda 150-160 hızlarda +3000 devirlerde gecirdi (zaten kaput + ön tamponda yogun taş izleri var uzun yol aracı oldugu belli)

Egr + dpf saglıgını pozitif etkileyen bu sistemlerin temizlenmesini sâğlayan uzun yol / yüksek hız / yüksek devir olayı

Benim tdi golfde gecerli değil (yani bu aracı genelde sehiriçi aracı olarak kabul edebiliriz)

Sonuç: +200 binden sonra dpf tıkanma durumu olabilir , yıkatıp devam edicez +100 bin daha)
Egr tıkanabilir ? İptal edicez

Enjektörler ? Bu sorun araca koydugumuz yakıt kalitesiyle alakalı belki 200 binde belki 300 binde yada 400 binde ?
Bunuda temizleme+kalibrasyon ile çözüp geçicez.

Benim bir arkadaş araç

17662.jpg
🧿 🧿 🧿 🧿 🧿

Motor Benzinli ve 4 silindir olacak, kesinlikle Milt hibrit ( eTSİ ) veya ACT motor olmayacak,

Bu kriterlerde VW araç bulamayacağımı anladım, bir tek 1.5 Tsi T-ROC var, o da bir türlü içime sinmedi, zaten hali hazırda T-Cross var, bir benzerini daha, sadece 4 silindirli diye almanın bir anlamı yok diye düşünüyorum. Yeni T-Roc da Mild Hibrit olacakmış ...

Aylak aylak dolanırken Kia bayisine daldım Sıfır makyajlı Sportage 1.6 T-GDİ 4x4 Prestige paket araca 3.130 bin TL fiyat verdiler.

gerek KİA teknik dökümanlarında, gerek internet ortamında bunu teyit edecek hiç bir bilgiye ulaşamadım.

Her şeye rağmen araçta bir şeyler eksik gibi duruyor, bir türlü içime sinmiyor uzak doğu araçları.

Bmw 3.20i ( 2019 - 2021 G20 kasa ) 2021 sonrası LCİ G22 kasalardaki Tablet ekran hoşuma gitmedi

.
Station seviyorsanız 2023 Passat Variant Elegance öneririm. Passattan sonra tekrar Passat düşünceniz var mı bilemiyorum.

Tucsonlarda kuru tip var dolayısıyla Sportage da öyledir diye düşünüyorum.

.
Bu listeden en sorunsuz olanı BMW 320 i derim. Kendim kullandığım için söylüyorum. İçimde de uktedir doyamadan satmak durumunda kaldık.

Ama tavsiyem makyajlı kasa alınması üzerinedir. Özellikle klima tertibatında makyajsız kasada ön taraf için çift yönlü değil tek yönlü klima ; arka koltuklar içinse herhangi bir klima derecesi ayarlama paneli ve havalandırma menfez bulunmamakta. Bu bile makyajlı kasa almak için yeterli sebep.

First edition sportline paketti. Gayet yeterli doluluğa sahipti. Stock Performans olarak araçta 4 kişi iken Golf 1.6 tdi stage 1 (o golfte de 2 kişi vardı) ilk etapta başa baş gitse de BMW sonradan farkı açıyordu. Performansı da yeterli idi. Yakıt olarak ise şehir içi dur kalk trafik 8 litre uzun yolda 6 litrelerde dolaşıyordu. 10 numara motor ve şanzımana sahipti.

Geri