Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Turuncu forumda Golf Life 2.115 denmiş. Renk bilgisi yok sanıyorumki opaktır. Ocağın son haftası 2.098'e Aytaşı gri aldık arkadaşıma Altur'dan.
2115 ise güzel çok yansıtmamışlar.. ben de aralıkta 1995e life opak beyaz aldım

hiç bilmiyorum ama aradaki fark aşağıdan çıkartılabilir gibi

ocak 2026.pngşubat 2026.png
Liste fiyatı hiçbir önemi yok ki.

Bizim aldığımız dönemler liste fiyatına zam gelmesine rağmen fiyatlar değişmemişti satışta epey bı süre

otobid üzerinden teklif aldım
Trinkçiler genelde araçta belirttiğinizden farklı bir durum yoksa %3-5 arası kırıp alırlar (genelde diyorum ama bazen %2 kırdıkları da oluyor, örn: https://www.golftutkusu.com/topic/13750-sifir-arac-teklifi-alanlar/page/304#post-466827)
Eğer aracı satıp yeni alma düşünceniz varsa bayi ile takasa girmenizi tavsiye etmem, gidip trinkçilere bırakmak bile daha karlıdır :)
Otobid açık artırma usulü çalışıyor o yüzden araç 1-2 gün onlarda kalıyor ama diğer firmalar anında ekspertiz ve teklif oluşturup sonrasında uygun derseniz notere gidip paranızı yatırıyorlar.

Trinkçiler genelde araçta belirttiğinizden farklı bir durum yoksa %3-5 arası kırıp alırlar (genelde diyorum ama bazen %2 kırdıkları da oluyor, örn: https://www.golftutkusu.com/topic/13750-sifir-arac-teklifi-alanlar/page/304#post-466827)
Eğer aracı satıp yeni alma düşünceniz varsa bayi ile takasa girmenizi tavsiye etmem, gidip trinkçilere bırakmak bile daha karlıdır :)
Otobid açık artırma usulü çalışıyor o yüzden araç 1-2 gün onlarda kalıyor ama diğer firmalar anında ekspertiz ve teklif oluşturup sonrasında uygun derseniz notere gidip paranızı yatırıyorlar.
arabam.com deniyim birde

Arabamcom 24 model Arona hatasız araca 1.475 teklif edip ekspertiz sonrası 1.430'a indi. Sarı sitede teklifler 1.4 civarı maksimum gelmişti. Eğer söylenen dışında bir şey yoksa genelde maks 50k iniyorlar ilk teklife göre.
Ben biraz araştırdım sunroof olmayan 95000km golf 7,5' lar küçük çaplı lokal boyaları olan araçlara 1.700.000 istiyorlar. Bu durumda benim ara. 1.800.000 eder gibi sarı sitelerde :sneaky:

Şuan bayilerde 2025 Golf Life 2100 tl civarı. Golfcüyüz diye demiyorum da en mantıklı araç bence. :) Liste fiyatının bir önemi yok isterse 10 milyon tl yazsınlar.

Geri