Aytaşı gri ne artısı varmışGolf Life Doğuş oto Esenyurt
Opak Renk - 2.091 ₺
Aytaşı Gri - 2.105 ₺
Metalik Renkler - 2.128 ₺
Normalde o da metalik renk diye geçiyor ya belki ellerinde fazla kalmıştır ondan özellikle belirtti bilemedimAytaşı gri ne artısı varmış![]()
Aytaşı gri ne artısı varmış![]()
Hiç bir artısı yok hatta fabrikanın boya öncesi vurduğu astar boyası gibi çabuk sıkılınacak bi renk ayrıca üstüne damlayan iz yapan kuruyan kirleride aşırı belli ediyor bide para vereşim üste komik buna para verene kadar beyaz alıp geçilir.Aytaşı gri ne artısı varmış![]()
Önceki aracım aytaşı grisiydi çok memnundumHiç bir artısı yok hatta fabrikanın boya öncesi vurduğu astar boyası gibi çabuk sıkılınacak bi renk ayrıca üstüne damlayan iz yapan kuruyan kirleride aşırı belli ediyor bide para vereşim üste komik buna para verene kadar beyaz alıp geçilir.

Hiç bir artısı yok hatta fabrikanın boya öncesi vurduğu astar boyası gibi çabuk sıkılınacak bi renk ayrıca üstüne damlayan iz yapan kuruyan kirleride aşırı belli ediyor bide para vereşim üste komik buna para verene kadar beyaz alıp geçilir.
Valla benim griler hiç hoşuma gitmiyor. Bı tek istiridye gri güzel geliyor bana. Belki benle aynı düşünen çok kişi varsa kalmıştır dediğin gibi. Ve ya fazla gelmiştir bilmiyorum
Bence bilerek yarım yamalak iş yapıyorlar .3 Yıl sonra bir makyajla ekranları senkronize ederler biraz da öyle satarlarYeni troc renklerine baktım
Yeni renk Kurt grisi /wolf grey dışında baba renk yok gibi
Lansman sarısı falan UBER ciler alır anca.
Bir tablete (Media) eyvallah ettik alıştık ama 2 tablet olayı tam fiyasko (kadran + media)
2 ekranın birbirine senkronize geometride olmaması da tam düdük mimari örneği (en azından yükseklikleri aynı hizada olsun?)
Alınmayacak araba da ??
Alan çok olur yinede o kesin !!!
Tabii hocam, özelden iletiyorum.ilan no atabilir misin