Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arkadaşlar ben de 8 Aralıkta 1950 bin olarak teklif aldığım golf life icin kapora verdim. Forumda yazılanları düzenli olarak takip ettiğim için geçen 2 haftalık süreçte Doğuş oto maslak taki st yi 2 kez aradığımda herhangi bir fiyat artışı olmayacağı tarafıma bildirildi lakin bugün itibarıyle araç gümrüğe girdikten kısa bir süre sonra tarafımı arayarak 35 bin tl lik euro kurundan kaynaklı fiyat artışı olduğunu söylediler. Forumda böyle bir geri bildirim alan oldu mu?

Golf 7 yıllarında (2013 den 2018 e)

İnsanlar vw bayilerinde özel sipariş olusturarak istedigi donanımı araclara ekleyerek çıkararak gönlüne göre aracı 2 ay sonra teslim olacak sekilde sipariş ederdi .

Bu sürecte 2 zam hatta 3 zam yiyenler olurdu . Eyvallah edip kabullenirdi insanlar

35 yada 45 bin zam ?

Euro kuru farkı diyorlarsa evet haklılar
Euro da son 20 günde bir kur bindirmesi oldu

2 milyonluk aracta 35-40 binlik zamlar
Kabul edilebilir meblağlardır.

Evet ilk başta kapora verilirken kağıt üstündeki rakam gecerli olsaydı iyiydi ?

Bankadaki
Faizden gelen
Euro dan gelen

Yastık / yorgan altındaki
Altından gelen

+++ Kar hesabınızı

Bu +35 bin zam tutarıyla nötrleyiniz

Golf 8,5 life ? +35 bin daha verilecek iyi bir araç

Verilmeyecek helal edilmeyecek xxx fiyatı söyleriz ilerde

Verilmeyecek bir meblağ değil ki zaten odemek durumunda kalıcam gibi. Ama buradaki sıkıntı ısrarla fiyat artışı olmayacak diyip de fiyat artırmalarında. Üstelik fatura kesimi de haftaya pazartesi olacağını söylediler. Umarım o zamana kadar ekstra fiyat artışı olmaz. Zira ben uygun fiyat olduğunu düşünerek şahsi Leon xcellence 2020 aracımı satmak istediğim fiyatın epey bi altına sattım.(Not: Satma noktasında çok da istekli değildim açıkçası zira hem km si çok düşüktü muadillerine göre hem de muayenesini lastiğini falan yeni yaptırmıştım) Yaklaşık 1.5 ay araçsız kalmak da cabası. Üstelik Aralık sonu ödeme yaptiktan sonra 10-15 gün daha araç teslimi için bekleyeceğim. Hafiften pişmanlık olmadı değil yani araç sattığım icin.

Verilmeyecek bir meblağ değil ki zaten odemek durumunda kalıcam gibi. Ama buradaki sıkıntı ısrarla fiyat artışı olmayacak diyip de fiyat artırmalarında. Üstelik fatura kesimi de haftaya pazartesi olacağını söylediler. Umarım o zamana kadar ekstra fiyat artışı olmaz. Zira ben uygun fiyat olduğunu düşünerek şahsi Leon xcellence 2020 aracımı satmak istediğim fiyatın epey bi altına sattım.(Not: Satma noktasında çok da istekli değildim açıkçası zira hem km si çok düşüktü muadillerine göre hem de muayenesini lastiğini falan yeni yaptırmıştım) Yaklaşık 1.5 ay araçsız kalmak da cabası. Üstelik Aralık sonu ödeme yaptiktan sonra 10-15 gün daha araç teslimi için bekleyeceğim. Hafiften pişmanlık olmadı değil yani araç sattığım icin.
aracı aldığınızda pişmanlı geçer, ileride verdiğiniz parayı değil aldığınız aracı hatırlarsınız sadece ;)

Sallayın ya çok iyi yapmışsınız. Düşünmeye değmez.

Geri