Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sadece elektrikli id polo'dan da vazgeçtiler, etsi motorları doldurup satacaklar yeni kasada, ama bizim ülkeye gelir mi belli değil

polo gerçekten Türkiye de satışı pek mantıklı değil. Elektrikli yada termik farketmeksizin. Avrupa'da da mayısta başlayacakmış satışı. 25000 den başlayan fiyatlardan bahsediyorlar.

Golf için ise açıkça gündemlerinde değil. Yani istedikleri fiyata satarsa satar. Adamın konuşmasından anlaşıldığı üzere öncelikleri SUV.

Ayrıca önümüzde Ford örneği de var. Fiesta dan sonra Focus'u da bitirmişler. Son araç bir kaç hafta önce çıkmış fabrikadan. Ford artık önceliğini SUV araçlara verecekmiş.

Son düzenleme:

şöyle bir durum var özellikle kadın şoförler için bir hayli rahatlık oluyor.
Ne rahatlığı oluyo kadınlar için? Trafikte daha yüksekde oturunca daha özgüvenli mi oluyorlar? Kadın şoförler diye girecektim ama neyse sonra uyarı alıyorum☹️

IMG_9920.jpeg

Ne kadar özel fiyattır bilemem…
Ben Çarşamba günü Doğuş Oto Ankaradan teslim aldım ödemeyi pazartesi gününden yaptım. Pazartesi değil de ödeme salıya sarksaydı sözde kampanya bitecekti yüksek fiyat vermek zorunda kalacaklardı. Ellerinde araç yoktu 2 tane vardı ( impulse paket için konuşuyorum )biri showroom aracı diğeri de beyazdı. Showroom aracını ufak tefek görünmeyen çiziklere rağmen ellerinde sözde daha araç gelmeyeceğinden dolayı almıştım. Kandırıldık sanırım. Klasik doğuş yalanı işte kime ne yuttururlarsa.

selamlar ben de yaklaşık 7 yıllık golf 7.5 serüvenime mecburi sebeplerle(çocukla gelen bagaj ihtiyaci) bitirip ay başında beyaz renault austral techno sipariş ettim.

arka kolcak ve elektrik bagaj olmaması dışında bence c-suv için fiyat/performans seçeneği. ic/dıs tasarımı da albenili bence. 5 yıl canlı trafik datali Google maps var(kadrana da yansıtılıyor), muhtemelen CarPlay bağlamam bile muzik icin Bluetooth bağlar geçerim yormam telefonu. bunun dışında güvenlik sistemleri olarak kör nokta, acc ve şerit takip(keske vag'daki gbi sonradan yazılımla şerit ortlama da acilsa) mevcut. geri görüş kamerası, on/arka/yan park sensörü mevcut.

aslında cupra terramar istiyordum ve fakat 2.4m'a satılan arac otv zammi, kur artısı vs bir anda zıpladı ve benim benim bütçe sınırlarımı aştı. bir de açıkçası biraz vag dışına da çıkmak istiyorum hem değişiklik hem de bu yazılım, sensor, akü vs hataları biraz gözümü korkuttu(tiguan ve terramar gruplarını takip ediyorum). 2-3 sene sonra durumlara bakıp yuvaya dönerim belki 2.el terramar supreme'le.

benim durumumda olanlara fikir vermesi açısından yazdın.

@gturedi

Kazasız nazarsız

Golf 7,5 ? Kactan gitti acaba ?

High 1.0 tsi sunrooflu idi sanırım ?

selamlar ben de yaklaşık 7 yıllık golf 7.5 serüvenime mecburi sebeplerle(çocukla gelen bagaj ihtiyaci) bitirip ay başında beyaz renault austral techno sipariş ettim.

arka kolcak ve elektrik bagaj olmaması dışında bence c-suv için fiyat/performans seçeneği. ic/dıs tasarımı da albenili bence. 5 yıl canlı trafik datali Google maps var(kadrana da yansıtılıyor), muhtemelen CarPlay bağlamam bile muzik icin Bluetooth bağlar geçerim yormam telefonu. bunun dışında güvenlik sistemleri olarak kör nokta, acc ve şerit takip(keske vag'daki gbi sonradan yazılımla şerit ortlama da acilsa) mevcut. geri görüş kamerası, on/arka/yan park sensörü mevcut.

aslında cupra terramar istiyordum ve fakat 2.4m'a satılan arac otv zammi, kur artısı vs bir anda zıpladı ve benim benim bütçe sınırlarımı aştı. bir de açıkçası biraz vag dışına da çıkmak istiyorum hem değişiklik hem de bu yazılım, sensor, akü vs hataları biraz gözümü korkuttu(tiguan ve terramar gruplarını takip ediyorum). 2-3 sene sonra durumlara bakıp yuvaya dönerim belki 2.el terramar supreme'le.

benim durumumda olanlara fikir vermesi açısından yazdın.
hayırlı olsun makyajlı austral güzel araç, dediğiniz gibi telefon bağlamaya ihtiyaç olmuyor.
alpine paket jantları nedeniyle biraz sert o açıdan da iyi olmuş.
f/p c suv bence şu an austral.

@gturedi

Kazasız nazarsız

Golf 7,5 ? Kactan gitti acaba ?

High 1.0 tsi sunrooflu idi sanırım ?
sonradan retrofitlerlerim oldu biraz. ışık+comfort paket comfortline, full servis bakım, sunrooflu, tramersiz, boyasız, 90k km, 1.4tsi 125hp, rline direksiyon, dokunmatik klima, navigasyonlu mib2 multimedia, 17" dijon jant, katlanır ayna, çift j far, acc, lane asist. 1430'a gitti.

yeni tecno'yu da 2245e anlaştık, cam tavanli, sedefli beyaz, 19" jant

Son düzenleme:

sonradan retrofitlerlerim oldu biraz. ışık+comfort paket comfortline, full servis bakım, sunrooflu, tramersiz, boyasız, 90k km, 1.4tsi 125hp, rline direksiyon, dokunmatik klima, navigasyonlu min2 multimedia, 17" dijon jant, katlanır ayna, çift j far, acc, lane asist. 2430'a gitti.

yeni tecno'yu da 2245e anlaştık, cam tavanli, sedefli beyaz, 19" jant
Şişik 7.5 piyasasını güzel değerlendirmişsiniz. Araba sıfırlanmış, ihtiyacınıza göre almışsınız. Daha nolsun? Hayırlı olsun size.

Geri