Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben Tesla alırım demedim mi? Hyundai ioniqler güzel, Megane e tech var aşağı yukarı aynı fiyata

Golf keşke manuel gelse
Megane e-tech kendi sitesinde şuan 2.259 dan başlıyor.
İoniqlerde ise durum pek farklı değil... İoniq 6 kampanyalı fiyatı 2.225, İoniq 5 ise 2.373

Ben de iletimde tesladan bahsetmedim ancak elektrik piyasası 2.3 civarına oturmuş gibi. Bu tesla olur togg olur başka bir şey olur ortalama fiyatlar bu civarda. Tabii gidip dacia springte alabilirsiniz sonuçta o da elektrikli...

İoniqlerde ise durum pek farklı değil... İoniq 6 kampanyalı fiyatı 2.225, İoniq 5 ise 2.373

Ben de iletimde tesladan bahsetmedim ancak elektrik piyasası 2.3 civarına oturmuş gibi. Bu tesla olur togg olur başka bir şey olur ortalama fiyatlar bu civarda. Tabii gidip dacia springte alabilirsiniz sonuçta o da elektrikli...
Dedikleriniz doğru ancak bazı araçlar yinede uygun fiyata bulunabiliyor. Opel Frontera elektrikli 1.6 civarına alınabililiyor üstelik sıfır faiz krediler ile. Şehiriçi için ideal sayılabilir.

Fiyatlara bakmadım ama illa bulursun 2. Elden düşürsün. Bundan bir kaç ay önce 1.9 a Tesla veriyorlardı. Alan aldı valla.

Fiyatlara bakmadım ama illa bulursun 2. Elden düşürsün. Bundan bir kaç ay önce 1.9 a Tesla veriyorlardı. Alan aldı valla.
2. el konusuna girersek çıkamayız ya ben sıfırdan bahsediyorum. 2. elde bu paralara çok fazla alternatif var.

Dedikleriniz doğru ancak bazı araçlar yinede uygun fiyata bulunabiliyor. Opel Frontera elektrikli 1.6 civarına alınabililiyor üstelik sıfır faiz krediler ile. Şehiriçi için ideal sayılabilir.
Kampanyalı fiyatı 1580 tl ama 44kwH bataryası var. 250 km anca menzil verir. Bu da çok az.

İletimde bahsettiğim üzere Life paket için bir ihtimal... Baktığınızda yine pahalı hocam. Bu fiyat politikası yüzünden 7.5 piyasası da şişiyor. Alternatör sorunu da işin kaymağı oluyor.

Hem katılıyorum hem katılmıyorum, bir golf değil asla ama parasının arabası :) Şehir içi ideal bir araç bence. Eş / kız çocuğu okula, işe, markete vs gidip gelirken kullanır. Uzun yola bu araçla çıkılır mı ? Bagajı ve arkası tatmin etmiyor. 2. araç olarak o rakama alınabilir.
Evet ucuz bir şey kalmadı malesef. Buna rağmen sıfır Golf Life donanım/fiyat olarak bence tam nokta atışı bir seçim. Taigo ve Tcross’da mantıklı 1550-1600 tl bandında.

Uzun menzil 54 kwH batarya ile 1.640 tl fiyat alanlar var. Bu fiyatlara 300 km ve üstü çok iyi sayılır.
Yani fiyatına göre ideal diyebiliriz ancak evin 2. aracı olduğu senaryoda şehir içi kullanılabilir. Bu kadar düşük menzil ile uzun yol eziyet olur. Eğer 1600 bütçemiz var ise ve evin tek aracı olacaksa düşük menzil bir elektrikli araç almak yerine taigo daha mantıklı kalır diye düşünüyorum. Diğer senaryolarda ise evin 2. aracının sıfır elektrikli olması yada ikinci el başka bir araç olması tartışılır.
Evet ucuz bir şey kalmadı malesef. Buna rağmen sıfır Golf Life donanım/fiyat olarak bence tam nokta atışı bir seçim. Taigo ve Tcross’da mantıklı 1550-1600 tl bandında.
Life bu fiyatlarda kalırsa tercih edilebilir ama kampanyalar sona erdiğinde impression gelir ve 2 milyon bandında satılırsa golf çok çok az satar. Geçen yıl 1.260 TL'ye impression dağıttılar ve çok sattı. Bu araca euro kur farkını eklediğinizde 1650-1700 civarı yapıyor. Şuan liste fiyatı 2 milyon. Kampanyalı fiyatını bilmiyorum ki getirmiyorlar demiştiniz.

1900-1950 bandına 2023 1.5 150Hp style bakıyorken bu 1940 fiyatları aklımı çelmiyor değil ama bir yandan da cam tavan+ bağımsız süspansiyon gibi artılarıda göz önünde bulunduruyorum. Sıfır her zaman en iyisimidir bilemiyorum ama fiyat olarak bu piyasada oldukça mantıklı seçenek gibi duruyor 8.5 life

1900-1950 bandına 2023 1.5 150Hp style bakıyorken bu 1940 fiyatları aklımı çelmiyor değil ama bir yandan da cam tavan+ bağımsız süspansiyon gibi artılarıda göz önünde bulunduruyorum. Sıfır her zaman en iyisimidir bilemiyorum ama fiyat olarak bu piyasada oldukça mantıklı seçenek gibi duruyor 8.5 life
sıfır her zaman en iyisidir.

VW: 2. eli 0 km den pahalı olan marka.

0 alıp risk almayın. İkinci el test edilmiş 34-40k km kullanılmış araçları sizlere 0 fiyatına sunuyoruz. Test edilmiş araç alın rahat edin :)

0 km Tiguan 2800 TL ise size 2 yaşında 30k km de olanını 2500 e veriyoruz (ilanlar)

(bütün mesaj ironidir)

Ciddi kısmı:

Arkası baştan aşağı bağımsız olsa, tavanı açılsa ne önemi var. 3 yaşında bir önceki kasa araç nasıl olurda 0 km den pahalı olur? Bu fiyatı vermek için ne olmak lazım bilemiyorum..

taigo, t-cross 6 aydır ülkede çok sattı ama uzun yola çıkınca insanların araçlarından memnun kalmadıklarını okuyorum, golf ile arasındaki fiyat farkı bu kadar azalmışken golf tercih edilmeli

Kardeşim için 2.5 hafta önce ön siparişi oluşturup sonraki hafta ödemesini tamamladığımız Togg T10x v2 uzun menzil aracı bugün hayırlısıyla teslim aldık.

800 bin 0 faiz ödemesi seçimde tercih sebebi oldu. Konfor güzel, yazılım Tesla’dan biraz geride ama yeterli kalıyor. Güzel günlerde kullansınlar. :)

Standart 3 yıl garantiye ek +2 yıl garanti uzatmayı da yaptırdık.

8d9159e6-81bd-4618-b2d7-7e8e0ad787a9.jpeg

Güle güle kazasız belasız kullansın.

Kardeşim için 2.5 hafta önce ön siparişi oluşturup sonraki hafta ödemesini tamamladığımız Togg T10x v2 uzun menzil aracı bugün hayırlısıyla teslim aldık.

800 bin 0 faiz ödemesi seçimde tercih sebebi oldu. Konfor güzel, yazılım Tesla’dan biraz geride ama yeterli kalıyor. Güzel günlerde kullansınlar. :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullansın hocam.

Hayırlı olsun Ahmet hocam. Çok güzel tercih olmuş.

Geri