Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0 km araç faturalandığında 2. Eldir. Km si 100 bile olsa değeri %2-5 düşer. Normali bu. 0 km fiyata yakın isteyenlerin de hiçbirinin arabayı sattığı yok.

Pandemiden sonra başlamış olan bir çarpıklık bu
Hocam bende onu diyorum zaten, 2.650 bin olan aracın ikincieli %2-3 düşüşle 2.550-2.575 olur, %15-18 düşerek 2.250-2300 olmaz, ha bu rakama satan enayi bulunursa gece nöbetçi noter bile aranır sabaha kalmasın diye😊

Eğer ikinciel (sıfır ile aynı model yılında ve 7-8 k km civarında) araçlar sıfır fiyatının %5 ve daha altında bir fiyata satılıyor olsaydı 1 tane sıfır araç satılmazdı hocam, kaldı ki benim sorum direkt sizin kişisel görüşünüze yönelikti, tekrar sorayım dilerseniz, 3.650.000 TL rakamına alıp 2-3 ay bindiğiniz hatasız aracınızı 3.330-3.250 bandına satar mısınız?
Araç bayiden çıktığı anda 2. eldir ve değer kaybeder. Sıfırı 3650 tl olan 2-3 aylık 5-10 bin km'deki aracı 3300 tl bandında satabilirseniz iyi fiyata gitmiş demektir. 2-3 aylık süreçte rodajı nasıl yapıldığı bilinmeyen, belki de sürekli yüksek devir yapılıp hor kullanılmış bir arabanın sıfırıyla yaklaşık %10 fark varken şahsen 2. elin yüzüne bakmam.

Mesela şuan sıfır Golf Life 2080 tl bayilerde. Sarı sitede ise 1950 liradan başlıyor. Sizin dediğinize göre bu 2. el ilanlar kapış kapış gitmesi gerekiyordu.

Eğer ikinciel (sıfır ile aynı model yılında ve 7-8 k km civarında) araçlar sıfır fiyatının %5 ve daha altında bir fiyata satılıyor olsaydı 1 tane sıfır araç satılmazdı hocam, kaldı ki benim sorum direkt sizin kişisel görüşünüze yönelikti, tekrar sorayım dilerseniz, 2.650.000 TL rakamına alıp 2-3 ay bindiğiniz hatasız aracınızı 2.330-2.250 bandına satar mısınız?

Yani aynı model yılındaki araçta yaklaşık %15 zararı; ne olacak canım ikinciel sonuçta deyip kabul ederek satarmıydınız.

Sıfır alınacak aracın tescili yapıldığı an İkinciel olacağını bilerek tabiki, nihayetinde araçlar bayide olduğu sürece sıfır kapının önüne çıkınca ikinciel.
Sizin buradaki kriteriniz 2-3 ay önce alınmış 7-8 bin km’deki araçlar,

Neden kendimizi böyle bir “dar kriter alanında” kısıtlayalım,

1 yıl önce alınmış 15-17 bin km’deki araçlara bakmamızın bir sakıncası mı var,

Sıfır km aracın 2.650 lira olduğu ortamda, Bu aracı 2-3 ay 2.550-2.590 liraya satmak istiyor ise buyursun kendisi bilir, ben aradaki farkı verip bayiden sıfır km alırım.

Sizin buradaki kriteriniz 2-3 ay önce alınmış 7-8 bin km’deki araçlar,

Neden kendimizi böyle bir “dar kriter alanında” kısıtlayalım,

1 yıl önce alınmış 15-17 bin km’deki araçlara bakmamızın bir sakıncası mı var,

Sıfır km aracın 2.650 lira olduğu ortamda, Bu aracı 2-3 ay 2.550-2.590 liraya satmak istiyor ise buyursun kendisi bilir, ben aradaki farkı verip bayiden sıfır km alırım.
İşte olması gereken cevap bu. Ben sıfırı 2650 olan 7 8 bindeki araca 2550 vereceğime 100.000 daha verir aracı bayiden çıkarırım. Olay bu kadar. 7 8 bin demek bir aracın geleceği ile ilgili çok güzel sorunların çıkarılabileceği bir süreç demek.

Birkaç alıntı sıfır araç fiyat teklifi paylaşacaktım ama aralık ayı zamları/indirimleri beklemek daha iyi olacak. Umarım kampanyalar görürüz.

Togg T10F sedan modeli için 12 ay faizsiz krediyi 800.000 TL'den 1.000.000 TL'ye yükseltmiş. T10x'de 800.000 TL olarak devam ediyor.

Geri