Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

6 ileri. Değiştir değiştir dur işin yoksa :)

Bu araç maşallah gerçekten. Yeni hiçbir araç bu kadar mutlu etmeyebilir.

Bu dizel motorlar yeni benzinlilerden çok daha az sorunlu. Neredeyse 0 problem.

Araba
Hem MANUEL !!!
Hem style
Hem sunroofsuz
hem adam gibi jantlı
hem karadüzen 1.5 tsi
Hemde dinamik arka led stoplu (@metinkar)

Bunun istiridyesine kapora sallıycam . Tr ye getiren distrübütör olursa ???

Valla ben de direk elimdekini satar alırdım. En azından life getirselerdi manuel kapış kapış giderdi. İmpression paket geldiği dönem havada kapılıyordu

Valla ben de direk elimdekini satar alırdım. En azından life getirselerdi manuel kapış kapış giderdi. İmpression paket geldiği dönem havada kapılıyordu
Hiç denemiyorlar bilee, 1 kereye mahsus 100-200 tane getir satıyor mu satmıyor mu duruma bak ama yok olmaz.

Doğuş Otomotiv satışçıları bence iyi. Bir bildikleri vardır.

Yani bizim yararımız değil elbet de maksimum kar edecekleri hareketleri yapıyorlardır. :)

manuel trafikte ölüm ya. zaten golf sürüyoz manuelin bir zevki de yok. keske etsi olmayan 1.5 tsi dsg sunroofsuz style olsaydı

Ah ahhh manuel Style getirseler de alsak, DSG diye fiyatı da şişirmezler diyeceğim ama Doğuş bu baktı satıyor affetmez! Ben Impression alırken Life ile arada 480 bin TL fark vardı, illaki donanımsal artılar var ancak asıl farkı otomatik diye alıyorlar.

Araba 2. el olduğuna göre.., Hayır anlamadım (sıfır fiyatına) mı satacaktı..?
Eğer ikinciel (sıfır ile aynı model yılında ve 7-8 k km civarında) araçlar sıfır fiyatının %5 ve daha altında bir fiyata satılıyor olsaydı 1 tane sıfır araç satılmazdı hocam, kaldı ki benim sorum direkt sizin kişisel görüşünüze yönelikti, tekrar sorayım dilerseniz, 2.650.000 TL rakamına alıp 2-3 ay bindiğiniz hatasız aracınızı 2.330-2.250 bandına satar mısınız?

Yani aynı model yılındaki araçta yaklaşık %15 zararı; ne olacak canım ikinciel sonuçta deyip kabul ederek satarmıydınız.

Sıfır alınacak aracın tescili yapıldığı an İkinciel olacağını bilerek tabiki, nihayetinde araçlar bayide olduğu sürece sıfır kapının önüne çıkınca ikinciel.

0 km araç faturalandığında 2. Eldir. Km si 100 bile olsa değeri %2-5 düşer. Normali bu. 0 km fiyata yakın isteyenlerin de hiçbirinin arabayı sattığı yok.

İkinci ele 0 km ve daha fazla fiyat istemek Pandemiden sonra başlamış olan bir çarpıklık.

2650 olan araç en fazla 2300 eder isterseniz hiç binmeyin. 30-40k km yapıp 0 fiyatı isteyenler var. Komik.

Geri