Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dolaylı yoldan kesiyor zaten. Güneş ısısı ışıma yoluyla yayılıyor, daha az ışık daha az ısı demek. Tabi ki fabrika çıkışı camlar ile aynı olmaz ama etkisi oluyor.

Belki içerden de bir katman ekstra olduğu için camın üstüne biraz kesiyordur ısıyı ama ahım şahım kesmediği kesin.
Cam filmi gibi kesmediği kesin. Ön cama film çektirip arkaya çektirilmediği olmuyor zaten.

7 Sene alcantra koltuklu golf 7 kullandım. Gayet terliyordum. Araçtan tshirtün sırtı ıslak indiğim çok oldu. Bende işe yaramıyor demekki.

Cam konusuna gelecek olursam arka camlar koyu renk olsa da ön camlar olmadığı için yine film çektirmek zorundayız. Öne çektirince arkaya da çekiliyor. En kalitelisi 10 bin TL’ lik bir konu.
Bende 7.5 comfort kullandım alcantara koltuk gayet de terletiyor uzun yola çıkıp mola verince sırtım su içinde iniyordum bence terletiyor. Şuan 8.5 imp kullanıyorum uzun yolda yaptım ama terleme olmadı gariptir.

7 Sene alcantra koltuklu golf 7 kullandım. Gayet terliyordum. Araçtan tshirtün sırtı ıslak indiğim çok oldu. Bende işe yaramıyor demekki.

Cam konusuna gelecek olursam arka camlar koyu renk olsa da ön camlar olmadığı için yine film çektirmek zorundayız. Öne çektirince arkaya da çekiliyor. En kalitelisi 10 bin TL’ lik bir konu.
En kalitelisi 10k demişsiniz hangi marka hocam bu film. Nereye sorsam 18k dan açıyorlar kapıyı.

Terleme / terletme olayı kenarda dursun

Golf 8,5 icin

Görsel kumaş estetigi anlamımda

Style koltuk > impression koltuk > life koltuk

Dogruya dogru durum bu

Hani tdi motor tarla sulama motoru gibi ses çıkartıyor ya ?

tsi + etsi da "mute" modu var motorun.

Tespitler bunlar

Style ve Life arasında kör nokta ve belki far hariç geri kalan tüm donanımlar estetik detaylar. Yürüyeni, süspansiyonu, motoru, vitesi aynı sonuçta. Estetik için de ben 250 bin fark vermeyi tercih etmiyorum. Örneğin Almanya’ da style donanımda motor 150bg oluyor, style 116bg yoktu. Benim için ikinci elde hızlı paraya dönmesi önemli, daha önce de söyledim tekrar olacak ama takip ettiğim style ilanları hızlı satılmadı. Bu nedenle ben şimdilik life’ tan devam. Style alanlara da hayırlı olsun.

Style ve Life arasında kör nokta ve belki far hariç geri kalan tüm donanımlar estetik detaylar. Yürüyeni, süspansiyonu, motoru, vitesi aynı sonuçta. Estetik için de ben 250 bin fark vermeyi tercih etmiyorum. Örneğin Almanya’ da style donanımda motor 150bg oluyor, style 116bg yoktu. Benim için ikinci elde hızlı paraya dönmesi önemli, daha önce de söyledim tekrar olacak ama takip ettiğim style ilanları hızlı satılmadı. Bu nedenle ben şimdilik life’ tan devam. Style alanlara da hayırlı olsun.
Sunroof, Kör Nokta, Koltuk, Jant, Krom çıtalar ve far. Style ile Life arasındaki fark eğer 150hp motor seçeneğini almadıysanız. Eski highline gibi bir şey olmuş style aslında. Sunroof ve koltuk dışında hepsi eklenebilecek detaylar eğer istenirse ki aradaki fark 250bin değil 450bin lira.

Sunroof, Kör Nokta, Koltuk, Jant, Krom çıtalar ve far. Style ile Life arasındaki fark eğer 150hp motor seçeneğini almadıysanız. Eski highline gibi bir şey olmuş style aslında. Sunroof ve koltuk dışında hepsi eklenebilecek detaylar eğer istenirse ki aradaki fark 250bin değil 450bin lira.
Geçen ay aldığım tekifler aşağıda;
Life 116bg metalik 2080 TL
Style 116bg opak 2330 TL

Fark 250 TL; siz liste fiyatına mı bakıyorsunuz?

Hocam merhaba. Bir süredir sarı sitede ilanları bende takip ediyorum. Gözlemlediğim kadarıyla özellikle style paketlerin ilan fiyatları bayi fiyatlarına yakın hatta bayi fiyatlarından da fazla yazanlar var. Style ın ağır gitmesini ben birazda yüksek fiyat çekmelerine bağlıyorum. Sıfır fiyatı bile acaba yüksek mi diye düşünürken 2.eline 2.2-2.3 leri kimse vermez

Hocam merhaba. Bir süredir sarı sitede ilanları bende takip ediyorum. Gözlemlediğim kadarıyla özellikle style paketlerin ilan fiyatları bayi fiyatlarına yakın hatta bayi fiyatlarından da fazla yazanlar var. Style ın ağır gitmesini ben birazda yüksek fiyat çekmelerine bağlıyorum. Sıfır fiyatı bile acaba yüksek mi diye düşünürken 2.eline 2.2-2.3 leri kimse vermez
Hocam haklısınız. Life bayi fiyatından 100 aşağısına satabiliyorsunuz, style için bayi fiyatından 200 düşük yazmanız gerekebilir. Rakamlar ortalamadır. Bu da kaybı büyütüyor. Belki müşteri ikinci el style alacağına gidip sıfır life alıyor.

Fark 450 bin tl değil 250 bin tl civarında. Sunroof'u da düşününce bütçesi bir tık artabilen için Style epey mantıklı kalıyor.

Son düzenleme:
Sabindendeki ilanlar da bi acayip zaten. Adama mesaj atıyorum. İlanıyla ilgilendiğimi görünce çaat 100.000 yükseltiyor fiyatı. 2017 model highline’a 1.7 milyon teklif ettim temiz düşük km diye adam mesaja dönmedi bile. Sanırım satmak için ilan açmamışlar. Siteyi vitrin gibi kullanıp araç sergiliyorlar. Ölü fiyat da vermedim yanlış anlaşılmasın ilan fiyatına çok yakın fiyat teklif ettim çoğunda ama adamlar mesajlara zahmet edip dönmediler bile. Rengini, donanımını beğendiğim çoğu aracın da fabrikasyonluk hali kalmamış zaten. Herkes arabayı aldığı gibi ilk iş yay takıp dip basık geziyor gibi geliyor bana artık. Bende yıldım sıfır araç bakıyorum. Style 2300 falan olsa alabilirdim de 2600 yüksek. Dediğiniz gibi life mantıklı şuan. Çok fiyat farkı var arada.
hocam kesinlikle 2017 model araca 1.7 vermeyin gidin direkt sıfır golf alın 2 milyona tertemiz . hem highline olsa nolacak şuanki life golf ondan daha doludur

Bende lLumar ATR serisi yaptırdım 3 ay önce kadar 7k ₺ karttan tek çekim olarak. 18k yerine muhtemelen güneş kremi ile sürerdim aracı :D
Llumar içinde fiyat aldım ön cam hariç 13k ön cam da eklenirse 21k. Ön cam 8k b.kunu çıkardılar. :ROFLMAO:

Geri