Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1 aydır 2. el r-line Golf 7.5 veya Golf 8 arıyorum (1.4 veya 1.5 motor). Bi tane elle tutulur ilana denk gelemedim. Çoğu dip basık, warexler bilmem neler apaçi arabasına dönmüş. Fabrikasyon olanı kalmamış. Benlik araç değiller.

Artık ilan sitelerine bakmaktan yıldığım için gidip sıfır life veya style alacağım. En azından basık masık abart egzozlu değiller. Güncel bayi fiyatları nedir? Life ve style için soruyorum, malesef r-line’a bütçe yetmiyor. Kredi imkanı varsa r-line da düşünebilirim tabi.

• Beğen
Tepkiler: SCC

1 aydır 2. el r-line Golf 7.5 veya Golf 8 arıyorum (1.4 veya 1.5 motor). Bi tane elle tutulur ilana denk gelemedim. Çoğu dip basık, warexler bilmem neler apaçi arabasına dönmüş. Fabrikasyon olanı kalmamış. Benlik araç değiller.

Artık ilan sitelerine bakmaktan yıldığım için gidip sıfır life veya style alacağım. En azından basık masık abart egzozlu değiller. Güncel bayi fiyatları nedir? Life ve style için soruyorum, malesef r-line’a bütçe yetmiyor. Kredi imkanı varsa r-line da düşünebilirim tabi.
Life paketi en son ay basinda 2 miyon 40 bin tl ye birakiyorlardi, suan tek mantikli paket bu bence hemde gorece gayet dolu -> yari otonom, koltuk direksiyon isitma, geri gorus, katlanan ayna, kablosuz CarPlay, full led vs mevcut. Tek eksisi sunroof yok genelde Life pakette. 0 dusunuyorsaniz bir an once bakin cunku chip krizi yasaniyor suan ve uretimine ara veriliyor Golf ve Tiguanin.. Ama nacizane tavsiyem gidip style araca 2.6 milyon falan vermeyin Golf icin cok abartili 2 milyon 40 bile psikolojik sinirda suan 😂 Yada gidip 7.5 a dolu para vermeyin evet iyi hos araba ama eskidi artik zamani gecti 8.5 suan yazilimsal olarak sorunsuz hale geldi.

Life paketi en son ay basinda 2 miyon 40 bin tl ye birakiyorlardi, suan tek mantikli paket bu bence hemde gorece gayet dolu -> yari otonom, koltuk direksiyon isitma, geri gorus, katlanan ayna, kablosuz CarPlay, full led vs mevcut. Tek eksisi sunroof yok genelde Life pakette. 0 dusunuyorsaniz bir an once bakin cunku chip krizi yasaniyor suan ve uretimine ara veriliyor Golf ve Tiguanin.. Ama nacizane tavsiyem gidip style araca 2.6 milyon falan vermeyin Golf icin cok abartili 2 milyon 40 bile psikolojik sinirda suan 😂 Yada gidip 7.5 a dolu para vermeyin evet iyi hos araba ama eskidi artik zamani gecti 8.5 suan yazilimsal olarak sorunsuz hale geldi.
Sabindendeki ilanlar da bi acayip zaten. Adama mesaj atıyorum. İlanıyla ilgilendiğimi görünce çaat 100.000 yükseltiyor fiyatı. 2017 model highline’a 1.7 milyon teklif ettim temiz düşük km diye adam mesaja dönmedi bile. Sanırım satmak için ilan açmamışlar. Siteyi vitrin gibi kullanıp araç sergiliyorlar. Ölü fiyat da vermedim yanlış anlaşılmasın ilan fiyatına çok yakın fiyat teklif ettim çoğunda ama adamlar mesajlara zahmet edip dönmediler bile. Rengini, donanımını beğendiğim çoğu aracın da fabrikasyonluk hali kalmamış zaten. Herkes arabayı aldığı gibi ilk iş yay takıp dip basık geziyor gibi geliyor bana artık. Bende yıldım sıfır araç bakıyorum. Style 2300 falan olsa alabilirdim de 2600 yüksek. Dediğiniz gibi life mantıklı şuan. Çok fiyat farkı var arada.

Sabindendeki ilanlar da bi acayip zaten. Adama mesaj atıyorum. İlanıyla ilgilendiğimi görünce çaat 100.000 yükseltiyor fiyatı. 2017 model highline’a 1.7 milyon teklif ettim temiz düşük km diye adam mesaja dönmedi bile. Sanırım satmak için ilan açmamışlar. Siteyi vitrin gibi kullanıp araç sergiliyorlar. Ölü fiyat da vermedim yanlış anlaşılmasın ilan fiyatına çok yakın fiyat teklif ettim çoğunda ama adamlar mesajlara zahmet edip dönmediler bile. Rengini, donanımını beğendiğim çoğu aracın da fabrikasyonluk hali kalmamış zaten. Herkes arabayı aldığı gibi ilk iş yay takıp dip basık geziyor gibi geliyor bana artık. Bende yıldım sıfır araç bakıyorum. Style 2300 falan olsa alabilirdim de 2600 yüksek. Dediğiniz gibi life mantıklı şuan. Çok fiyat farkı var arada.
Hocam ciddi düşündüğünüz araçlar için mesaj atmayın. Direkt arayın.

Araç satış deneyimlerimde farkettiğim şu oldu, mesaj atanların büyük çoğunluğu gereksiz tartışma ve sohbete dönüşüyor.

Telefonla Arayan insanın konuşma tarzından direkt notunu veriyordum ona göre davranıyordum.

Soz meclisten disari ama 7.5 sahipleri cok simardi 2017 model arabaya bu fiyatlari istemeleri cok sacma 2025 yeni kasa + makyajli arac zaten 1-2 ay once 1950 falandi. Yeni kasa bircok konuda daha ustun zaten aman diyim 7.5 lara o paralari vermeyin yazik gunah. Bir algi yapilmaya calisiliyor 8 ve 8.5 lari kotuleyerek o algiya kanmayin yalitim, yol tutus ve teknoloji anlaminda ve tabiki tasarim anlaminda 8.5 7.5 dan cok daha ustun bir arac ikisinede sahip oldum her arac kendi zamaninda guzel :)

Soz meclisten disari ama 7.5 sahipleri cok simardi 2017 model arabaya bu fiyatlari istemeleri cok sacma 2025 yeni kasa + makyajli arac zaten 1-2 ay once 1950 falandi. Yeni kasa bircok konuda daha ustun zaten aman diyim 7.5 lara o paralari vermeyin yazik gunah. Bir algi yapilmaya calisiliyor 8 ve 8.5 lari kotuleyerek o algiya kanmayin yalitim, yol tutus ve teknoloji anlaminda ve tabiki tasarim anlaminda 8.5 7.5 dan cok daha ustun bir arac ikisinede sahip oldum her arac kendi zamaninda guzel :)
Biraz önce Sakarya Otokur’u aradım. Ellerinde aytaşı gri life varmış. Ancak kasım ayına yeni girildiği için fiyat vermediler. Ayın 5’i gibi fiyatları açıklayacağız dediler. Stok sorunu olmadığını söylediler araç gelmeye devam ediyormuş. Hatta talep ettiğim rengi de not aldılar.

Biraz önce Sakarya Otokur’u aradım. Ellerinde aytaşı gri life varmış. Ancak kasım ayına yeni girildiği için fiyat vermediler. Ayın 5’i gibi fiyatları açıklayacağız dediler. Stok sorunu olmadığını söylediler araç gelmeye devam ediyormuş. Hatta talep ettiğim rengi de not aldılar.
Style paket 2.600 falan değil,

10 gün önce alınmış fiyatlar şu şekilde;
Golf Style paket 2.300
Golf Life paket: 2.040

Life paket oldukça dolu bir araç ancak koktukları rezalet ötesi, insanı araçtan soğutuyor, sanki B segmenti Renault Clio almışız hissiyatı veriyor, Hatta Impression paketin koltuklarının kumaşı bile daha güzel daha kaliteli duruyor.

Mümkünse Style paket alınmalı koltuklar efsane olmuş, çok konforlu ve çok kaliteli, tasarımı da kaliteli bir araca bindiğinizi hissettiriyor, koltuklar kenarları deri orta kısımlar alcantara/süet kumaş şeklinde, Alcantara/süet kumaş terlemeyi de önler, Yaa alt arafı koltuk diye düşünmemek gerek, O iş öyle basit değil, insanlar bazen unutuyor ama en çok aracın içinde vakit geçiriyoruz,

-Cam Tavan / Sunroof
-Mercekli Led Performance Farlar
-Poor Weather Light (Entegre Sis Farları)
-Ayak bölgesi aydınlatması
-30 renk ambiyans aydınlatma (Life 10 renk)
-%65 Karartmalı arka ve arka yan camlar
-Krom çıtalar
-Kör nokta uyarı sistemi

Golf Style paket 2.300

Life paket oldukça dolu bir araç ancak koktukları rezalet ötesi, insanı araçtan soğutuyor, sanki B segmenti Renault Clio almışız hissiyatı veriyor, Hatta Impression paketin koltuklarının kumaşı bile daha güzel daha kaliteli duruyor.

Mümkünse Style paket alınmalı koltuklar efsane olmuş, çok konforlu ve çok kaliteli, tasarımı da kaliteli bir araca bindiğinizi hissettiriyor, koltuklar kenarları deri orta kısımlar alcantara/süet kumaş şeklinde, Alcantara/süet kumaş terlemeyi de önler, Yaa alt arafı koltuk diye düşünmemek gerek, O iş öyle basit değil, insanlar bazen unutuyor ama en çok aracın içinde vakit geçiriyoruz,

-Cam Tavan / Sunroof
-Krom çıtalar
-Kör nokta uyarı sistemi
Fena degil o zaman style icin olan fiyat bu dedigim 150 beygir olani olabilir style paketin. Normaldede 400 bin tl falan oluyordu life ile arasinda suan daha cazip olmus Style paket

Fena degil o zaman style icin olan fiyat bu dedigim 150 beygir olani olabilir style paketin. Normaldede 400 bin tl falan oluyordu life ile arasinda suan daha cazip olmus Style paket
Hayır 2.300 fiyat Style paket 1.5 eTSI 116 ps olandan,

150 ps olanın fiyatı uçuk rakamlar, gerekte yok bence

Golf Style paket 2.300

-Cam Tavan / Sunroof
-Krom çıtalar
-Kör nokta uyarı sistemi
Style-Life seçiminde ben de çok düşündüm. Bu nedenle kişisel yorumlarımı paylaşayım. 116bg, torsiyon çubuklu bir araca 2.3M çok bence. 150bg, bağımsız süspansiyonu 2.3M a verseler hiç düşünmeden alırdım.

Bununla birlikte, 2024-2025 life ve style satılık ilanlarını bir süre takip ettim. Life ilanları çok daha hızlı satıldı. Style’ dan satılan çok olmadı. O fiyatlara çıkınca suv tercih ediliyor bence.

Bu özelliklerden yalnızca kör nokta uyarı sistemi önemli bence. Geri kalanların tamamı estetik öğeler.

-IQ Led olsa tercih sebebi fakat led far değil.
-10 renk ambiyans aydınlatma yeterli bence.
-Renkli cam ısı kesmiyor, film yapılmak zorunda zaten
-krom çıtaların hiç önemi yok.
-öndeki aydınlatmalı logo da bana fazla geliyor.
-sunroof hem görsel hem de tutulduğu için alınabilir ama ben pek kullanmıyorum.

İşlevsellik olarak
Far
Kör nokta
Sunroof (isteyene)

Gözüküyor

Life şimdiye kadar ki en dolu donanım.
Style bence de en azından 150 PS olsaydı iyi olurdu.

style Koltukları herkes es geçmiş

eğerki life golf şu an 2080
Style golf 2300 hatta 2350 olsa bile

Aradaki 220 /250 bin farkı veriniz!
Evet koltuk konusu cok onemli ama Lifedaki koltukta comfort koltuk yani yine bel destegi vs var, yanal destekte fena degil ama tabiki Style paketin koltugu daha iyi hem malzeme hem yanal destek olarak. Dunya genelinde Turkiyede Life pakette olan koltuk daha populer gibi duruyor, fiyat/performans acisindan kotu bir koltuk degil deseninide iyi buluyorum makyajsiz kasaya gore.

Suan acik ara Life fazla satiliyor piyasasida daha hizli ama dedigim gibi 2.3 milyon olsa bile fiyat psikolojik C hatchback fiyat sinirlarini cok zorluyor sanki. Yukarda soylendigi gibi 150 beygir + bagimsiz ile gelse dusunmeden Style alinir ama Life pakette hayati bir eksik yok. Ikisinide alani anlarim.

Golf Style paket 2.300

-Cam Tavan / Sunroof
-Krom çıtalar
-Kör nokta uyarı sistemi
Styledaki mercekli led performance farlar life paketteki düz ledlere göre çok iyi diyebilir miyiz peki? Yani gece sürüşünde çok daha rahat mı sürüş sağlıyor? Sonuçta bi IQ-Light değil styledekiler :)

İkisi arasındayım şu an. Bütçe life’a yetiyor. Zorlarsam style da alabilirim.

Golf 7.5 Highline düşünüyordum ikinci el ancak gereksiz pahalı bir piyasası var. Düşük km olanları 2 milyona satacaklar nerdeyse. Alan da olduğunu düşünmüyor. Aylardır aynı arabalar ilanda duruyor. Uzun süredir takip ediyorum.

Style koltukları evet epey rahat, ama impression ve life da rahatsiz değil bence.

İmpression da Bel desteği de yok ama beni uzun yolda rahatsız etmedi, yani eksi değil bu. Ama life paket koltuğu daha rahat ettirdi. Bence bu fark çok değildi minimaldi ama yine de vardı.

Yani öyle uçup kaçırmaya gerek yok. Kimseyi rahatsız etmez bu koltuklar kolay kolay

Geri