Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tek motivasyonum ileride daha da pahalı olacak makas da açılacak. Yoksa şu andaki 2013 1.6 TDI aracımdan memnunum. Aynen dediğiniz sebeplerden herkes alım yapmaya çalışıyor. Acaba bunun bir sonu olacak mı? Yani bu manyaklığımz ne zaman son bulacak?
Cvp: Mezara girince.

Geçen sene 15 Kasım 2024’ te euro kuru 36,50. 1660 TL 45.500 Euro ediyor. Oysaki şu an aynı aracı 42.500 Euro’ ya veriyorlar. Bu nedenle bence almak mantıklı.

İstiridye gri en çok tutulan renk midir?
1269'a aldığım Golf 8,5 aracı, İstiridye girisi olduğu için 1600'e sattım. Yaklaşık 2 ay oluyor.
O zaman 2. el piyasası 1400 civarıydı.

Alıcı ısrarla bu rengi aradığını söylemişti. İlanlarda ki tek araçta benimdi.

Renk hem çok güzel hemde kullanışlı.
Yıkamasan bile temiz duruyordu. Tavsiye ederim

VW Doğuş ‘un zam yapmadan indirim yaptığını pek görmedim, önce zam sonra kampanya…,

2.050 milyon lira Golf Life 1.5 eTSI için:

Şimdi misal ben bayiye peşin 1.500 milyon nakit versem, arabayı 1.999 olarak fatura kesin, 56 bini elden vercem, 500 bin kredi kullanıcam desem, yok olmaz mı diyecekler..?
Ben dedim yaparız dediler :) Ama 500 bin vermezler 1999'un %20 sini veriyorlar. Fatura kısmında hallederiz demişlerdi ama araç en fazla 2080 olursa dediler 2080 üstüne faturayı 1999 gösteremeyiz dediler. Düşünenler için Adana İncirlik Aykan :)

1269'a aldığım Golf 8,5 aracı, İstiridye girisi olduğu için 1600'e sattım. Yaklaşık 2 ay oluyor.
O zaman 2. el piyasası 1400 civarıydı.

Alıcı ısrarla bu rengi aradığını söylemişti. İlanlarda ki tek araçta benimdi.

Renk hem çok güzel hemde kullanışlı.
Yıkamasan bile temiz duruyordu. Tavsiye ederim
bende o amaçla almıştım, yıkanma ihtiyacı en az olan renk istiridye grisi, camlar kaportadan daha kirli gösteriyor
temmuz kampanyasında da ilk biten renk istiridye grisi, ikinci yunus grisi olmuş
sondan ikinci anemon mavisi en son kalan renk buz mavisi olmuş, piyasanın renk tercihi hakkında bilgi verebilir

bende o amaçla almıştım, yıkanma ihtiyacı en az olan renk istiridye grisi, camlar kaportadan daha kirli gösteriyor
temmuz kampanyasında da ilk biten renk istiridye grisi, ikinci yunus grisi olmuş
sondan ikinci anemon mavisi en son kalan renk buz mavisi olmuş, piyasanın renk tercihi hakkında bilgi verebilir
Ben buz mavisi impression aradım ama hiç bulamadım. Beyaz aldım. İstiridye gri gerçekten güzel renk. Ama bana hitap etmiyor nedense.

Ben buz mavisi impression aradım ama hiç bulamadım. Beyaz aldım. İstiridye gri gerçekten güzel renk. Ama bana hitap etmiyor nedense.
benim eski aracım da navarra mavisiydi, öyle olmasa anemon mavi dikkatimi çekebilirdi, farklı olsun dedim, piyasanın tercihi bu yöndeymiş

Verdiğiniz bilgiler için sağolun. Kararıma etki etti benim (istiridye gri olarak). Ek bilgi olarak, yunus grisi polo kullandım zamanında; yıkadıktan bir kaç saat sonra toz belli ediyordu. Bir daha koyu renk almam dedim o zaman :)

Golf e-tsi style (116hp) fiyat : 2300 denildi

Sunroofu çıkart (120 bin)

2180 !!!

Dsg yi çıkart (180 bin)

2000 !!!

E-tsi motoru çıkart karadüzen 1.5 tsi motordan koy (manuel olunca zaten e-tsi olamıyor )

Burdanda 100 bin düşer

1900 !!!

1900 e

istiridye gri Manuel style 1,5 karadüzen tsi sunroof yok

Rüyamda yarım kilo altın bozdurdum

Bu arabaya kapora verdim.

Tek motivasyonum ileride daha da pahalı olacak makas da açılacak. Yoksa şu andaki 2013 1.6 TDI aracımdan memnunum. Aynen dediğiniz sebeplerden herkes alım yapmaya çalışıyor. Acaba bunun bir sonu olacak mı? Yani bu manyaklığımz ne zaman son bulacak?
aracınızdan memnunsanız bu fomoya kapılıp aracını değiştirmeyin.
üstüne koyacağınız parayı doğru yerlerde değerlendirirseniz karlı bile çıkarsınız.

Golf e-tsi style (116hp) fiyat : 2300 denildi

Sunroofu çıkart (120 bin)

2180 !!!

Dsg yi çıkart (180 bin)

2000 !!!

E-tsi motoru çıkart karadüzen 1.5 tsi motordan koy (manuel olunca zaten e-tsi olamıyor )

Burdanda 100 bin düşer

1900 !!!

1900 e

istiridye gri Manuel style 1,5 karadüzen tsi sunroof yok

Rüyamda yarım kilo altın bozdurdum

Bu arabaya kapora verdim.
Vallahi piyasayı sallardı. Hayalimdeki araba bunun r line olanı valla

Vallahi piyasayı sallardı. Hayalimdeki araba bunun r line olanı valla
Audi A3 1.5 TSI (eTSI olmayan)
-Manuel vites
-Cam tavansız

Advanced veya S-Line farketmez,

Getirseler (almanya’da alınabiliyor), yarın sabah 08:00 ‘de bayinin kapısına dayanır, ödemesini yapardım.

Audi A3 1.5 TSI (eTSI olmayan)
-Manuel vites
-Cam tavansız

Advanced veya S-Line farketmez,

Getirseler (almanya’da alınabiliyor), yarın sabah 08:00 ‘de bayinin kapısına dayanır, ödemesini yapardım.
Golf 7 zamanları olsa keşke sipariş sistemi güzel bir şey neden kaldırıldı anlamıyorum.

vw bazı phev modellerin gelişini 2026'ya ertelemiş (ötv değişiminden dolayı), t-roc için malesef en erken Temmuz 2026 gibi gözüküyor
2.jpg

Geri