Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

8.5 çıkalı totalde 2 sene olacak zaten. bu noktada alternatör arızası ile karşılaşan olmuş mu ki hocam? benim gördüğüm haberler yada videolar hep mk8 ile ilgiliydi.

Bu olumsuz yönüne rağmen her türlü Mk8 ve 8,5 alacağıma A3 alırım :)

Bir de 1.5 TSI motorun sesini hiç beğenmiyorum, mini saç kurutma makineleri gibi sesi var.
Hocam affınıza sığınarak bi soru sormak istiyorum golf 8.5 ve a3 makyajlı kasada aynı elektronik altyapı kullanıldığı için bunlar ortak sorun değil mi?

Aksine o paraya en iyi araba bence.

İnsanların korktuğu şey eTSI. Diğer sorunlar küçük tek tük sorunlar her markada var. eTSI çıkarın, rekor bile kırar bu araba. eTSI olmadığı için fiyatlar da düşecek normal olarak. Bu durumda direk satarlar da emisyon muhabbetine yapmıyorlar
Ahh ah Avrupa’da VW/Audi grubunda (Seat / Skoda) dahil standart TSI motor halen alınabiliyor,

Biz de ise milleti eTSI motora mahkum ettiler, Avrupa’da manuel vites tercihi yüzdesel olarak halen üst sıralarda,

Geçenlerde benzincide (alman plakalı) yakıt olan Golf Mk8 gördüm, araçta 16” jant var ilk bakışta bom boş donanım gibi gözüküyor, sahibi ile biraz konuşma fırsatım oldu, aracın koltukları (IImpression paket) koltuğu, ama dikkatli bakınca araçta Discover Pro Navi, IQ Led Matrix Farlar, Head-Up display, Progresif direksiyon, kör nokta uyarı sistemi vs.. mevcut ama araçta (arka kol dayama) yok. Bizde boş donanım araç alıp sipariş aşamasında bu özellikleri ekletemezsin ama orada istediğini ekletebiliyorsum, DSG zorunluluğu yok doğal olarak eTSI zorunluluğu yok,

Örneğin Porsche halen manuel vites üretiyıor, Müşteriler özellikle manuel vites üretmesi için ısrar ediyor, Porsche ‘de buna kayıtsız kalmadı manuel vites üretiminin devam edeceğini açıklamıştı,

Hatta Porsche geçenlerde yeni çıkan modelinde kullanacakları yeni geliştirdikleri 7 ileri Manuel şanzımanı tanıttılar.

Hocam affınıza sığınarak bi soru sormak istiyorum golf 8.5 ve a3 makyajlı kasada aynı elektronik altyapı kullanıldığı için bunlar ortak sorun değil mi?
Estafurullah., olmaz mı A3 ‘te de benzer kronik problemler var, ama hepsi değil, Örneğin Media ekranında kullandıkları işlemci daha iyi, buna bağlı olarak media ekranı daha hızlı, donma sorunu, piksellerin birbirine girmesi sorunu yaşamıyorsun. Ancak bazı sorunlar ortak alt yapı kullandıkları için aynı,

Bu hususta insanlar kendine şunu sormaları lazım, Mk8,5 Style veya R-Line paket Golf mü almak mantıklı yoksa benzer fiyatları A3 Advance paket mi almalıyım, çünkü fiyatlar birbirine çook yakın, ve A3 ‘te işçilik kaltesi daha iyi (bana göre tabii)

Ahh ah Avrupa’da VW/Audi grubunda (Seat / Skoda) dahil standart TSI motor halen alınabiliyor,

Biz de ise milleti eTSI motora mahkum ettiler, Avrupa’da manuel vites tercihi yüzdesel olarak halen üst sıralarda,

Geçenlerde benzincide (alman plakalı) yakıt olan Golf Mk8 gördüm, araçta 16” jant var ilk bakışta bom boş donanım gibi gözüküyor, sahibi ile biraz konuşma fırsatım oldu, aracın koltukları (IImpression paket) koltuğu, ama dikkatli bakınca araçta Discover Pro Navi, IQ Led Matrix Farlar, Head-Up display, Progresif direksiyon, kör nokta uyarı sistemi vs.. mevcut ama araçta (arka kol dayama) yok. Bizde boş donanım araç alıp sipariş aşamasında bu özellikleri ekletemezsin ama orada istediğini ekletebiliyorsum, DSG zorunluluğu yok doğal olarak eTSI zorunluluğu yok,

Örneğin Porsche halen manuel vites üretiyıor, Müşteriler özellikle manuel vites üretmesi için ısrar ediyor, Porsche ‘de buna kayıtsız kalmadı manuel vites üretiminin devam edeceğini açıklamıştı,

Hatta Porsche geçenlerde yeni çıkan modelinde kullanacakları yeni geliştirdikleri 7 ileri Manuel şanzımanı tanıttılar.

Teorik olarak bizde de özel donanım isteyebilirsin ama 3-4 ay beklemek gerekiyor.

Bayiler de standart araç satmak istiyor:)

avrupada araç oluşturucu sistemi çok güzel çalışmaya devam ediyor, ara sıra alman sitesine girip yeni t-roc oluşturuyorum donanımlarını inceliyorum, eskiden bizde de vardı özel üretim geliyordu araçlar ama şimdi bayi ne dayatırsa onu almak zorunda kalıyoruz çünkü müşteri çok, biri almazsa başkası gelip o aracı alıyor
afrikanın bazı ülkelerinde golf 8,5 halâ 1.4 tsi motorla satılıyor

Güncel birkaç alıntı fiyat teklifi:

Troc Style 2205 tl, Life 1995 tl
Tayron Life 2840, Elegance 3510, Rline 3700 tl

Hyundai i30 prime 1875 tl

citroen c5 aircross hybrid 2210 elektrikli bagaj ve sunroof

BMW 320 50 jahre 5338 tl
M sport 4830 TL

Byd seul sedan 4x4 3730 tl

Clio evolution 1390 tl

Dacia Sandero Expression 1285 tl

QQ design pack 1999 tl
skypack 2350 tl

Honda hrv 2350 tl

Ahhh ahh. İstemez miydik şöyle full paket r-line ama manuel... Yemin ederim Life manuel olsa alacaktım. Bizde niye kısıtlı getiriyorlar anlamıyorum. Getir abi çeşitli opsiyonlu arabalar hem kârın artar hem halkın istediği olur. Sadece orta konsoldaki tablet bile düzgün işlemcili akıcı bir şey olsaydı, beyaz IQ LED stoplar falan abi canım çekiyor yalan mı söyleyelim 🤤🤤

avrupada araç oluşturucu sistemi çok güzel çalışmaya devam ediyor, ara sıra alman sitesine girip yeni t-roc oluşturuyorum donanımlarını inceliyorum, eskiden bizde de vardı özel üretim geliyordu araçlar ama şimdi bayi ne dayatırsa onu almak zorunda kalıyoruz çünkü müşteri çok, biri almazsa başkası gelip o aracı alıyor
afrikanın bazı ülkelerinde golf 8,5 halâ 1.4 tsi motorla satılıyor
Hocam müşterinin çok olduğu kısmına katılmıyorum. Ülkede kalitesizleşen hizmet anlayışıyla birlikte markalar da Türk vatandaşına kalitesiz hizmet vermeyi seçer hale geldi. Ticaret bakanlığının getirdiği 45 gün sınırı da tuzu biberi oldu. Parası ödenen araç 45 gün içerisinde müşteriye teslim edilmek zorunda olduğundan dolayı özel sipariş artık zor.

VW 2016'da 101.763 adet, 2024'de ise 74.533 adet binek araç satmış. Kaynak: 2016 & 2024

Güncel birkaç alıntı fiyat teklifi:

Troc Style 2205 tl, Life 1995 tl
Tayron Life 2840, Elegance 3510, Rline 3700 tl

Hyundai i30 prime 1875 tl

citroen c5 aircross hybrid 2210 elektrikli bagaj ve sunroof

BMW 320 50 jahre 5338 tl
M sport 4830 TL

Byd seul sedan 4x4 3730 tl

Clio evolution 1390 tl

Dacia Sandero Expression 1285 tl

QQ design pack 1999 tl
skypack 2350 tl

Honda hrv 2350 tl
Tayron dogus otolarda daha uyguna bulunabiliyor( kaldiysa)

C5 aircrossu ilk ciktiginda oyle pazarlamislardi ki tiguana yakin fiyata satiyorlardi, simdi tiguan 2. elde satip sifir c5 alabilirsin

Geri